yüz okumayla karakter tahlili!!!

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *MeleK*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
yüz okumayla karakter tahlili!!!
karakter tahlilleri karakter tahlili yüz tahlili insan fizyonomi testi

Fizyonomi = Yüz Okuma
Yüz okuma, çok sayıda deneylerin yapılması sonucu elde edilen istatistiklere dayanarak insanın yüz yapısı ve karakter özellikleri arasındaki ilişkiyi tespit etmektir.

Gözlerimizin rengi, bakışlarımızın buğusu, saçlarımızın dalgalı ya da düz oluşu, dudaklarımızın inceliği, çenemizin uzunluğu ve yüzümüze ait diğer tüm organların biçimi, kişiliğimize dair önemli ipuçları veriyor. Yüz okuma sanatını bilenler, karşılarında duran insanın karakterine, hastalıklarına dair tüm bilgileri yüzünden alabiliyorlar.
Alnınız aşırı enliyse, siz kibirli ve övünmeyi seven biri olabilirsiniz, küçük ve yuvarlak bir alnınız varsa, durum daha da fena; çünkü siz yalancı, kibirli ve yüzeysel düşünen birisiniz. Gözlerinizin rengi koyu kahve veya koyu maviyse güvenilir, ciddi, koyu gri ise cimrisiniz. Göz kapaklarınız aşırı büyükse ciddiyetsiz, düşünmeden hareket eden birisiniz, alt göz kapaklarınız sarkıksa alkole meyliniz var demektir. Bu örnekler istenildiği kadar uzatılabilir, çünkü yüzdeki tüm organların değişik biçimlerine ait karakter tahlilleri mevcut.

“Bu belirleme ancak yüzü oluşturan tüm organların özelliklerinin tek tek incelenmesiyle mümkün olabilir. Hatta bununla da sınırlı kalmayıp karşınızdaki insanın doğup, büyüdüğü coğrafyayı, yaşadığı iklimi de göz önünde bulunduracak kadar geniş çaplı zihinsel bir donanım gerekir. Günümüzde önemli bir bilim dalı haline gelmeye başlayan fizyonomi, gizli servislerden büyük şirketlere kadar pek çok alanda kullanılmaya başlandı.”

Günümüzdeyse fizyonomi birçok ülkede; insan kaynakları, genel yönetim ve iletişim becerilerini geliştirmede, satış tekniklerini ilerletmede, personel alımında ve mülakatlar gerçekleştirmede başarı oranını artırmak için kullanılmaktadır. Ayrıca, günümüzde en son gelişmelerden biri olarak hastalara teşhis koymada fizyonominin de uygulandığını görmekteyiz.
 
Geri
Üst