Lamazi Yeni Üye Üye 5 Ekim 2008 #1 Yuvarlak örülen hırka modeli yuvarlak yelek modeli şişle örülen yelek modelleri yuvarlak modelleri şişle örnekleri örnekleri Yuvarlak örülen hırka modeli Yuvarlak örülen hırka modeli Derya Baykalın ördüğü örümcek yelek harzında örülmüş bir hırka modeli. Kolay ve şık bir model. Her sırada arttırmalar yaparak bedeninize göre büyültebilirsiniz. Tığ tutmayı bilen herkes örebilir.
yuvarlak yelek modeli şişle örülen yelek modelleri yuvarlak modelleri şişle örnekleri örnekleri Yuvarlak örülen hırka modeli Yuvarlak örülen hırka modeli Derya Baykalın ördüğü örümcek yelek harzında örülmüş bir hırka modeli. Kolay ve şık bir model. Her sırada arttırmalar yaparak bedeninize göre büyültebilirsiniz. Tığ tutmayı bilen herkes örebilir.
esmerim Yeni Üye Üye 6 Ekim 2008 #2 Cevap: Yuvarlak örülen hırka modeli harika bişiy olmuş kol oyuntularını tarif edermisiniz kızıma yapmak istiyorum teşekkürler
Cevap: Yuvarlak örülen hırka modeli harika bişiy olmuş kol oyuntularını tarif edermisiniz kızıma yapmak istiyorum teşekkürler
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 24 Ekim 2008 #3 Cevap: Yuvarlak örülen hırka modeli ayy cok begendim nası olcak kol oyuntuları bende yapmak iştiyorm