emidaf Yeni Üye Üye 2 Şubat 2011 #1 yuppiiiiiiii şoppiiiiiiiiiiii tey teyyyy :)) selamlar melekler yeni geldim aranıza hoş sohbetler musmutlu paylaşımlar diliyorum 🙂) izmirden fadime benn
selamlar melekler yeni geldim aranıza hoş sohbetler musmutlu paylaşımlar diliyorum 🙂) izmirden fadime benn
suCre Daimi Üye Üye 2 Şubat 2011 #2 Aramıza hoşşgeldin Fadimecim güzel bir giriş yapmışın Kalıcı olman dileğiyle keyifli formlar...
Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 2 Şubat 2011 #3 Aramiza Hosgeldinn Fadimee 😀 Kalici olman dilegilee .. Keyifli Forumlar dilerim.=)
emidaf Yeni Üye Üye 2 Şubat 2011 #4 teşekkür ederimmm kayboldum resmen forumda bu kadar geniş bi kapsam harika bi yermiş burası yafuu
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 2 Şubat 2011 #5 Fadime hoplaya zıplaya bir giriş yapmışBelliki pek hareketlibende bu harekete uyum sağlamak açısından bi şarkı söyleyem dedim Al fadimem,bal fadimem Yanakları gül fadimem Uyan uyan sabah oldu Su başına gel fadimem Hoş geldin tatlım kalıcı olman dileğiyle,keyifli forumlar
Fadime hoplaya zıplaya bir giriş yapmışBelliki pek hareketlibende bu harekete uyum sağlamak açısından bi şarkı söyleyem dedim Al fadimem,bal fadimem Yanakları gül fadimem Uyan uyan sabah oldu Su başına gel fadimem Hoş geldin tatlım kalıcı olman dileğiyle,keyifli forumlar
emidaf Yeni Üye Üye 2 Şubat 2011 #6 ayyy pek bi garip oldum böyle şarkılı türkülü karşılama 🙂 saol canım benim bol bol görüşmek umuduyla artukun 🙂
ayyy pek bi garip oldum böyle şarkılı türkülü karşılama 🙂 saol canım benim bol bol görüşmek umuduyla artukun 🙂
Minera Yeni Üye Üye 2 Şubat 2011 #8 Aramiza hos geldin sefalar getirdin. İnsallah kendine göre arkadaslar bulursun
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Şubat 2011 #9 Bu nasıl bir enerji dolu giriş böyle severim böyle neşeli ve enerji dolu olanları tey tey şappi yeahh hoşgeldin foruma
Bu nasıl bir enerji dolu giriş böyle severim böyle neşeli ve enerji dolu olanları tey tey şappi yeahh hoşgeldin foruma