Merhaba arkadaşlar
Bu forum tesadüfen karşıma çıktı ve bir bakayım dedim.o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Zaza, morpati, Tamara asyam, umutlu bekleyis v.s.. sizi seneler önceden takip ediyorum, yani sadece okuyucu olarak. Başka bir forumda hepinize o kadar asinayim ki sabahlara kadar yazılarınızı okudum. Fakat hepinizin izini kaybettim, üzülmüştüm bayağı. Burda karşıma çıkınca şok oldum ve çok sevindim her ne kadar okuyucu olarak katilsamda, hergun saatlerce okudukça içinizden biri gibi oldum
Ben senelerdir yumurta donasyonu yapmaya çalışıyorum fakat bir türlü nasip olmadı. Uzun zamandır arastirmadayim kim nerelerde yapmış, pozitif görenler, negatif görenler v.s.. (sizi bu kadar tanımam ondan ) ama henüz yapamayacak olsamda, yapabileceğim zaman aklımda netleştirmek adına hepinizin yardımına ihtiyacım var ayrıca durumunuzu çok merak ediyorum. En son tedavi düşünüyorsunuz,hatta Zaza ile kazen arasında sıkıntı olmuştu(taa oralarda kaldım ben ) şimdiki durumlariniz nedir? Tedavvi oldunuz mu? Gebelik oldu mu? Şimdi geriye dönerek okuyacağım ama bir guncelleme yaparsanız çok sevinirim bizede ışık olsun. asyam hamileydi en son, onunki doğmuştur