Eski bir yazi ve Ne kadar dogru bilemedim hemen paylasayim dedim.
MERYEM ANA ELİ OTU - GEBELİK- KULLANIMI:
Arkadaşlar ben GİTTİGİDİYOR dan MERYEM OTU nu aldım ve nasıl kullanıldığı yönünde de bir kağıt göndermişler.Bende bu konu net bilinmediği, çok muallak olduğu için sizlerle paylaşmak istedim,aynen kopyalıyorum.
”” Türkiyede bulunmayan bu ot sadece gittigidiyor aracılığı ile satılmaktadır.Bu ot tıpta , kadında gebelik hormonu olarak bilinen östrojen hormonunu artırarak gebeliğe ulaşmakta yardımcı olur.Dini yönü ise çok daha yaygın olarak bilinmektedir. En son CEVAT AKŞİT hoca bu otu detaylı bir şekilde anlatmış ve gerçekleşmiş tecrübelerini anlatmıştır. Bir paket içerisinde yaklaşık 4-5 adet meryem otu bulunmaktadır.Bunlardan birisi bayan tarafından üzerinde en az 1 aylık süre ile taşınması ve hiç bir şekilde çıkarılmaması gerekmektedir,gerek banyo da gerek uyurken…vs Bu sebeple su geçirmez şekilde muhafaza edilmelidir.Bu süre zarfında bayan 21 gün boyunca gece namaz kıldıktan sonra MERYEM SURESİNİ okuması gerekir. Yine pakette bulunan bir parça meryem otu da suya ıslanmalı.Belli bir süre sonra o gördüğünüz yumruk gibi kapalı ot açılmaya ve tohumları yeşermeye başlayacaktır.Ondan sonra içilmeye hazırdır.Haftada bir bayan tarafından içilmelidir.1 aylık süre boyunca bu şekilde devam edilmeli, sonuç alınamazsa bir ay daha denenmeli.Ancak üçüncü ay için bir ay ara verilip tekrar kullanılabilir.ÖNEMLE BELİRTMEK GEREKİR Kİ: bu süre zarfında eger gebelik gerçekleşirse Meryem otunu bayan hemen üzerinden atmalıdır.Aksi taktirde düşük yapacağı söylenmektedir.Olumlu sonuç alan bir çok aile var.Umarım birisi de siz olursunuz.””