Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Simdi bir konusma daha yaptim ona benim anne olmak icin büyük bir sansim varken sen bu sansi elimden aliyorsan ve bu konuda bana bencillik yapiyorsan seninle evliligimiz boyunca bunu senin yuzune vurucam vicdanin bir kosesinde karimin anne olma sansini elinden aldim diye bu yükü sana yüklüyorum bunun sebibi sensin dedim.bizim asla mutlu bir evliligimiz ve yuvamiz olmuyacak bu yüzden bunu senin yuzene evliligimiz boyunca vurucam ve seni asla affetmiycem dedim.ya bunu böyle kabul edip benimle evliligi bunu bile bile devam ettirirsin yada kabul etmiyorum diyip beni bosarsin düşün taşın kararini ver dedim.tık yok tık ya.o parayi ya geri yatiricam yada anneme vericem kullansinlar.o parayi asla bizim icin baska birsey icin kullanmiycam evlat sahibi olmak cektim magdem olamiyorum baska biseydede kullanmiycam bunuda böyle bil dedim.daha ne diyim adam cevap bile vermiyor sanki hayaletle konusuyorum adami cildirtir sessizligi yeminle taş olsa catlar benim yerrimde başkası olsa..senin bana Allah razi olsun cabaliyorsun evlat sahibi olalim diye parayi herseyi sen hallediyorsun baskasinin yumuryasini kabul ediyorsun bunu dert etmiyorsun diycegine birde bunun icin ben seni ikna etmeye calisiyorum ya dedim tik yok..sanki dört dörtlük Müslümanız sanki yedi yirmidort başımız secdede ibadet ediyoruz da bi bu kaldi gunahimiz sanki dedim yok yavrum adam ilginc.cevap veremiyor.senin hayir deme seklin bile 3yasindaki cocuk gibi insan bi bak askim sen anne olmayi cok istiyorsun bende baba olmayi ama benim hu sekilde icime sinmiyor vs..bunun bir sürü analtim sekli varken sen bunu bile yapamiyorsun bana kendimi kötü dahada kötü hissettiriyorsun dedim.ama kime diyosun duvar gibi kendim söylüyor kendim cevap veriyor kendim dinliyorum.istemiyorsan istemiyorum çocuk de ne istedigin belli degil diyorum ayy neler söylemedimki