Konuya cevap cer

Aynen doğru canim. Benim bu üçüncü  olacagi icin artik eskisi  gibi şevkim  kalmadı.  Doktor değistirmekten gina geldi yoruldum pes etmemek lazimda herseferinde hayal kirikligi yasanincada insanin pes etmeden devam etmesi inan zor oluyor.ben bu tedaviye bile korkarak diken üstünde  gidicem  sebebide şu   doktorumla benim batumdaki doktor arkadaş  birbirlerinin tedavilerinden haberleri yok koordineli deiller ben arada harcaniyorum para uğruna öyle  hissediyorum .obür doktordan haber bekliyoruz dedi doktorum. aylar onceden haberleri var halbuki . Bu nasil bir sistemsizlik ben doktora böyle  söyleyincede adim ukala oluyor  hayir ukala deilim hakkimi aroyorum adam gibi cevap ariyorum her cevap kem küm kem kümle tedavi olurmu allahaskina söyle bana  uyarincada ukala çok  bilmis oluyorum   biz para veriyoruz paramizla rezilliz sokağa atmis gibi hissediyorum paramı biz o paralari biriktirinceye kadar ne zahmetler cékiyoruz hepimiz yemiyoruz içmiyoruz tedavi paralarimizi biriktiyoruz  evlat sahibi olabilmek için.  Ve sadece biz cabaliyoruz doğru  düzgün tedavi olalim diye  bosuna kürek çekiyorum  5 para etmezmis. Embiriliyog aylar önce  ariyor donor hazirliyimmi diye evet diyoruz biliyormusun bundan batumdaki doktorun haberi yok nezaman konustunuz ki diyor  ya gelde kahir etme o kadar gerginim  ve sinirliyimki   doktordan geldigimden beri sinirimden ağladim ya  ya hiçmi adamakilli bir doktor yok ya gercekten yine deneme tahtasi yapilicam hic gidesim yok fakat mecburum  bu son tedavi olacak benim zaten artik  biriktirdigim paralarda hep çöp  oldu kalmadi.2 sene kadar ara vericem tekrar calisip biriktirinceye kadar ya cok afedersin inan okadar doluyumki  ben evime dogalgaz bağlatmadim ya koca site bağlatti ben baglatmadim para biriktircem tedaviye gidicem diye .gercekten çok  üzgünüm

Geri