Selam kizlar,
Nasilsiniz. Herkes iyidir inşallah.
[USER=97692]@Szr_[/USER] cim hamilelik nasil gidiyor Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah.
[USER=97678]@Tamaraa[/USER] Kucaginda saglikla bebeğini gör inşallah.
[USER=97693]@Asyam17[/USER] son durum nedir transferini ne zaman olacaksin kismetse. Rabbim senin de pozitif haberini almayi nasip etsin inşallah.
[USER=97710]@Mühendisanne[/USER] , [USER=97755]@Kelebek_81[/USER] Batumda yapan ve pozitif alan diger tarafta vardi. Ama ilk zamanlar taze yumurta ile islem yapiyorlardi. Ilk zaman ben de Batum düsündügüm icin arastirmistim.
[USER=97679]@Eftalios[/USER] canim durumun nedir ? Ne zaman gidiyorsun. Bu sefer son olsun inşallah güzel haberlerini alalim.
[USER=97689]@Elif 8887[/USER] ne denir bilmiyorum. 12 kez ayni aciyi yasamissin. Rabbim yüzünü güldürsün insallah.
[USER=97686]@Tc. Umutlu Bekleyiş[/USER] bizim yolumuz maalesef bazi ac kurtlarin kar kapisi oldu. Rabbim bizi de onlari da görsün insallah. Herkese layigini...
[USER=97677]@Zaza74[/USER] , canim selametle git, selametle gel. Rabbim yaninda olsun insallah al bebelerini gel. Bu ugurda en güzelini hakediyorsun. Oralardan irtibatlasalim.
[USER=97723]@Makaron[/USER] sen nasilsin var mi bir gelişme. Rabbim bu ugurda senin de yüzünü güldürsün insallah.
[USER=97820]@Angel1427[/USER] canim ezbere sorulan bir soru olsa da nasilsin iyimisin diye sormak istedim. Rabbim yüzünü güldürsün insallah.
Kizlar bizi soracak olursaniz ; Lohusaliktan cikamamis hava durumumuz esintili terör. Etrafimdaki herkes benden çekinir olmuş olsa da biz iyiyiz.
Sizler de iyi olun insallah.