Z Zümrom Daimi Üye Üye 4 Ocak 2022 #81 morpati' Alıntı: Kizlar, Cok duygulandim, @YesilDomates rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, @Zaza74 @Tamaraa , @Zümrom @Eftalios Allahim en kisa zamanda pozitif haberlerinizi görelim ve bu sayfada bebeklerimizden bahsedelim insallah ♥️ Genişletmek için tıkla ... Amin canım inşallah
morpati' Alıntı: Kizlar, Cok duygulandim, @YesilDomates rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, @Zaza74 @Tamaraa , @Zümrom @Eftalios Allahim en kisa zamanda pozitif haberlerinizi görelim ve bu sayfada bebeklerimizden bahsedelim insallah ♥️ Genişletmek için tıkla ... Amin canım inşallah
Z Zümrom Daimi Üye Üye 4 Ocak 2022 #82 BeyzaNur-' Alıntı: Selam kizlar hayirli olsun Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin canım benim ❤️❤️❤️
BeyzaNur-' Alıntı: Selam kizlar hayirli olsun Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin canım benim ❤️❤️❤️
M morpati Hamiş Melek 4 Ocak 2022 #83 Zaza74' Alıntı: Canım morpatim sen grip mi oldun Allahım acil şifa versin size Genişletmek için tıkla ... Sagol canim Hic sorma nasil oldu anlamadim simdilik aksirip tiksiriyoruz.
Zaza74' Alıntı: Canım morpatim sen grip mi oldun Allahım acil şifa versin size Genişletmek için tıkla ... Sagol canim Hic sorma nasil oldu anlamadim simdilik aksirip tiksiriyoruz.
Z Zümrom Daimi Üye Üye 4 Ocak 2022 #84 morpati' Alıntı: Herkes dikkat etsin kizlar, Vakalar cogaldi. Biz de gribiz 🙁 Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun dikkat et kendine
morpati' Alıntı: Herkes dikkat etsin kizlar, Vakalar cogaldi. Biz de gribiz 🙁 Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Z Zümrom Daimi Üye Üye 4 Ocak 2022 #85 SadmiN' Alıntı: Hoş Geldiniz Finduklar 🙂 Umarım istediklerinize bir an önce kavuşur musmutlu olursunuz Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler hoşbulduk ❤️❤️❤️inşallah en yakın zamanda hepimiz bebislerimize kavusuruz
SadmiN' Alıntı: Hoş Geldiniz Finduklar 🙂 Umarım istediklerinize bir an önce kavuşur musmutlu olursunuz Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler hoşbulduk ❤️❤️❤️inşallah en yakın zamanda hepimiz bebislerimize kavusuruz
Z Zümrom Daimi Üye Üye 4 Ocak 2022 #86 Eftalios' Alıntı: Cok gecmis olsun bol bol sicak su buhari yap ben oyle atlattim patlicana donen burnum bugun baya indi bizde oyleyiz yaa ben yeni toparladim ev revir gibi bizim Genişletmek için tıkla ... Canım benim sanada çok geçmiş olsun bu ara herkes kırılıyor gripten aman dikkat
Eftalios' Alıntı: Cok gecmis olsun bol bol sicak su buhari yap ben oyle atlattim patlicana donen burnum bugun baya indi bizde oyleyiz yaa ben yeni toparladim ev revir gibi bizim Genişletmek için tıkla ... Canım benim sanada çok geçmiş olsun bu ara herkes kırılıyor gripten aman dikkat
Z Zümrom Daimi Üye Üye 4 Ocak 2022 #87 LaViNYaM' Alıntı: Hamile arkadaşlar sağlıkla kucağına alsın bebislerini olmayanlara da Allah tez vakitte sağlıklı bebisler nasip etsin hepiniz hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... Amin canım
LaViNYaM' Alıntı: Hamile arkadaşlar sağlıkla kucağına alsın bebislerini olmayanlara da Allah tez vakitte sağlıklı bebisler nasip etsin hepiniz hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... Amin canım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 4 Ocak 2022 #88 Elif 8887' Alıntı: Bu sitenin aplikasyonu yokmu Genişletmek için tıkla ... Malesef hayatım 🙂
M morpati Hamiş Melek 4 Ocak 2022 #89 Elif 8887' Alıntı: Ben de biraz araştırdım Ben de bu aşıyı olacağım .Benim kendi doktorum bu aşıyi yapmıyormuş . Genişletmek için tıkla ... Sana da sifa olsun insallah, Hosgeldin
Elif 8887' Alıntı: Ben de biraz araştırdım Ben de bu aşıyı olacağım .Benim kendi doktorum bu aşıyi yapmıyormuş . Genişletmek için tıkla ... Sana da sifa olsun insallah, Hosgeldin
Z Zümrom Daimi Üye Üye 4 Ocak 2022 #90 Zaza74' Alıntı: Zumronum inşallah tez bir zaman bizde hamileler karvanında olalım❤️ Genişletmek için tıkla ... İnşallah zazam tez zamanda bizde katılalım bu kervana
Zaza74' Alıntı: Zumronum inşallah tez bir zaman bizde hamileler karvanında olalım❤️ Genişletmek için tıkla ... İnşallah zazam tez zamanda bizde katılalım bu kervana