C Cewlik12 Aktif Üye Üye 9 Ocak 2022 #831 Eftalios' Alıntı: Anlatcam canim herseyi insallah hersey guzel olur bu sefer Genişletmek için tıkla ... Güzel haberlerle insallah Eftalios' Alıntı: Anlatcam canim herseyi insallah hersey guzel olur bu sefer Genişletmek için tıkla ...
Eftalios' Alıntı: Anlatcam canim herseyi insallah hersey guzel olur bu sefer Genişletmek için tıkla ... Güzel haberlerle insallah Eftalios' Alıntı: Anlatcam canim herseyi insallah hersey guzel olur bu sefer Genişletmek için tıkla ...
C Cewlik12 Aktif Üye Üye 9 Ocak 2022 #832 Mügü' Alıntı: Teşekürler âmin amin bırakmıyorlar zaten yanlız Genişletmek için tıkla ... Basin sagolsun allah kalanlara ömür versin cok üzüldüm bu kahrolasi virus cok canlar aldi
Mügü' Alıntı: Teşekürler âmin amin bırakmıyorlar zaten yanlız Genişletmek için tıkla ... Basin sagolsun allah kalanlara ömür versin cok üzüldüm bu kahrolasi virus cok canlar aldi
M Mügü Paylaşımcı Melek 9 Ocak 2022 #833 Cewlik12' Alıntı: Basin sagolsun allah kalanlara ömür versin cok üzüldüm bu kahrolasi virus cok canlar aldi Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun
Cewlik12' Alıntı: Basin sagolsun allah kalanlara ömür versin cok üzüldüm bu kahrolasi virus cok canlar aldi Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 9 Ocak 2022 #834 Mügü' Alıntı: Allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... Tekrar başın sağolsun ablam yazdım ama reklamlardan kaynamış arada evlatlarınla torunlarınla güzel bir hayat yaşatsın Rabbim
Mügü' Alıntı: Allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... Tekrar başın sağolsun ablam yazdım ama reklamlardan kaynamış arada evlatlarınla torunlarınla güzel bir hayat yaşatsın Rabbim
Eftalios Daimi Üye Üye 9 Ocak 2022 #835 Cewlik12' Alıntı: Cok gecmis olsun canim tez zamanda sagligina kavusur insallah allah sonumuzu hayretsin Genişletmek için tıkla ... Cok tesekkur ederim canim. Amiiiiinnn insallah rabbim korusun hepimizi
Cewlik12' Alıntı: Cok gecmis olsun canim tez zamanda sagligina kavusur insallah allah sonumuzu hayretsin Genişletmek için tıkla ... Cok tesekkur ederim canim. Amiiiiinnn insallah rabbim korusun hepimizi
Eftalios Daimi Üye Üye 9 Ocak 2022 #836 Cewlik12' Alıntı: Güzel haberlerle insallah Genişletmek için tıkla ... Insallahhhh canimm ❤❤❤❤
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 9 Ocak 2022 #837 Asyam17' Alıntı: Var zaza adenomiyosiz var vede 2tane miyom var ilk görüşmede muayene ediyor doktor diyilmi Genişletmek için tıkla ... Tabii müayine ediyor ve ona göre tedavi planı yapılıyor
Asyam17' Alıntı: Var zaza adenomiyosiz var vede 2tane miyom var ilk görüşmede muayene ediyor doktor diyilmi Genişletmek için tıkla ... Tabii müayine ediyor ve ona göre tedavi planı yapılıyor
E Elif 8887 Daimi Üye Üye 9 Ocak 2022 #838 Günaydın kızlar yazmasamda okuyorum yazılarınızı.Benimde bu salı randevum var profesör de bakayım o ne diyecek.Sonra Kiev için karar vericem
Günaydın kızlar yazmasamda okuyorum yazılarınızı.Benimde bu salı randevum var profesör de bakayım o ne diyecek.Sonra Kiev için karar vericem
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 9 Ocak 2022 #839 Elif 8887' Alıntı: Günaydın kızlar yazmasamda okuyorum yazılarınızı.Benimde bu salı randevum var profesör de bakayım o ne diyecek.Sonra Kiev için karar vericem Genişletmek için tıkla ... İnşallah güzel haberle çık doktordan Bizede haber ver
Elif 8887' Alıntı: Günaydın kızlar yazmasamda okuyorum yazılarınızı.Benimde bu salı randevum var profesör de bakayım o ne diyecek.Sonra Kiev için karar vericem Genişletmek için tıkla ... İnşallah güzel haberle çık doktordan Bizede haber ver
E Elif 8887 Daimi Üye Üye 9 Ocak 2022 #840 Zaza74' Alıntı: İnşallah güzel haberle çık doktordan Bizede haber ver Genişletmek için tıkla ... Doktora lenfosit aşısıni sorucam.Eger burda yapilmiyosa mecbur yumurta donosyonu yapicam.Ama yine düşük yaparım diye korkuyorum
Zaza74' Alıntı: İnşallah güzel haberle çık doktordan Bizede haber ver Genişletmek için tıkla ... Doktora lenfosit aşısıni sorucam.Eger burda yapilmiyosa mecbur yumurta donosyonu yapicam.Ama yine düşük yaparım diye korkuyorum