Kızlarrrrrrrr selam panik icindeyim gynolife merkezinden ceren hanim la görüştüm az önce 5000euro içinde 6.gece konaklama sahil dedi dr.murat onal dedi.tecrubesi bilgisi olan arkadaslar ne dersiniz
Canım kıbrısta 1 british, 2 gynolife.
Donasyonda genelde taze yapiyorlar. Tüp bebekte yumurta toplama vs olduğu için donmuş tercih ediliyor. Sende sadece rahim hazırlığı olacağından taze olmasının sakıncası yok.
Canım kıbrısta 1 british, 2 gynolife.
Donasyonda genelde taze yapiyorlar. Tüp bebekte yumurta toplama vs olduğu için donmuş tercih ediliyor. Sende sadece rahim hazırlığı olacağından taze olmasının sakıncası yok.
Allah güç kuvvet versin canim her dönemin ayri bir zorlugu var rahime düştükleri an başlıyor canlari sagolsun kuzum.benim yigende dogum yapti yeni reflüsü varmış kızımızın oda onla cebellesiyor bittim teyze cok zormus diyor
Kizlar herkese merhaba hepinizi çok özledim herkes nasıl iyisinizdir inşallah çok yoğun zamanlar geçirdim birsürü şey...... şifremi unuttum filan çok şükür şimdi burdayım mühendisanne canım bebislerini ve seni rabbim korusun inşallah.hepiniz dualarimdasiniz.bende herşey aynı tedavi olmuycam artık olamıyorum sağlık onemliymis gerçekten.kendinize çok iyi bakın.hepinizi öptüm