Öyle kolay kolay bisey olmaz merak etme belirtide arama sakin o cok sitrese yol açıyor. Seni zorlamayacak yormuyacak yürüyüşler yap sürekli yatma ani hareketlerden sakın dinlen guzel seyler olucak Allahın izniyle hayırlı haberler bekliyoruz inşallah
3. Gün gelen hapşırmayla kendimi biraz kastım hapşırma sırasında sağ kasığımda çok şiddetli bi ağrı oldu o anlık.
Daha sonrasında göğsümdeki hassasiyet
Bel ağrım
Karnmda gaz oluşuyordu hepsi yok oldu diğer gün tüm bu belirtiler btti.
Hapşırmayla bir şey olmaz diyorlar ama ayın 1 inde testim.
O an ki acı bıçak kesiği gibi sanki tutunan her şeyi söktü aldı gbi hissttim 🙁
Öyle hapşırma ile bişey olmaz sen merak etme. Ben transfer haftamda feci grip olmuştum ciğerlerim sökülürcesine öksürüyordum, üzerine bife transfer ertesi depreme yakalandım ne doğru düzgün dinlemebildim ne başka bişey, kış günü saatlerce arabada kaldım. O hasta halimle. Merak etme sem elinden geleni yap gerisimi Allaha bırak.. Tevekkül et. Nasibinde varsa eğer seni bulur bir şekilde. Olumlu düşün strese girme sakın.
O belirti fiye saydıkların herşey genellikle progesteron ve östrojen hormonu etkisi bazen artıyor bazen azalıyor. Transferden önce hassaslaşıp davul gibi olan göğüslerim bugün 32 haftalık gebelik döneminde olmama rağmen şuam ne hassasiyet var göğüslerimde ne de şişlik. Belirti arama test zamanı testini yap sonra da doktora gidip baktırırsın. Rabbim kimsenin emeğini boşa vermesin inşallah isteyen herkese kalbinde olam her ne ise hayırla nasip etsin ❤️
Güzel kalpli anneler ve adaylar
Elif ve mühendisanne az kaldı sün kokulularınızı kucağınıza almanıza
Rabbim size kolaylık versin
Kelebek transferin başarılı spnuçlandın
Güzel sonucun sana ve etrafına pozitif enerji dağıtsın inşAllah
Güzel kalpli anneler ve adaylar
Elif ve mühendisanne az kaldı sün kokulularınızı kucağınıza almanıza
Rabbim size kolaylık versin
Kelebek transferin başarılı spnuçlandın
Güzel sonucun sana ve etrafına pozitif enerji dağıtsın inşAllah
Çok teşekkür ederim ablacım, maşallah Elif arkadaşımız doğum yaptı aldı kucağına bebişini şükürler olsun. Hayırlısı ile şuan sırada ben varım galiba, sen nasılsın iyisindir inşallah.
Ben kıbrısta gynolife da denedim. Sürece başlamadan önce kıbrısa ön görüşmeye gitmiştim ve orası içime sinmişti. Gynolifeda enis bey muhteşem şekilde bana yardımcı oldu. Ben genelde whatsaptan Enis beyle knusup donör seçim süreci vs kendisiyle ilerledik. Hatta mühendisannede benmle aynı yere gitti
Benim transferimin bugün 10. Günü ben kan verdim ve 1180,90 çıktı
Sabahtan beri sevinçten ağlıyoruz eşimle isteyen herkese rabbim nasip etsin. Ben ilk deneyeceğim zaman Mühendisaneyle aynı zamanda gidicektim. Eşimin kıbrısa gitmesine bir hafta kala ben de polip görülmüştü ve bi an hayret ettik ameliyat olup 4-5 ay rahmi dinlendirmen lazım dediler. O zaman çok üzülmüştüm burdada yazmıştım hep ama her şey vaktine esir gerçekten …
Ben kıbrısta gynolife da denedim. Sürece başlamadan önce kıbrısa ön görüşmeye gitmiştim ve orası içime sinmişti. Gynolifeda enis bey muhteşem şekilde bana yardımcı oldu. Ben genelde whatsaptan Enis beyle knusup donör seçim süreci vs kendisiyle ilerledik. Hatta mühendisannede benmle aynı yere gitti
Benim transferimin bugün 10. Günü ben kan verdim ve 1180,90 çıktı