Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Kızlar merhaba transferden sonra progestana gebeliğin 12. Haftasına kadar her gün mü devam ediliyor
Kızlar kimsenin sesi solugu çıkmıyor nasılsınız neler yapıyorsunuz cok sessizlestik @Eftalios nasılsın canım @Mühendisanne bebisler nasıl hersey yolundadır insalalh

Kızlar merhaba transferden sonra progestana gebeliğin 12. Haftasına kadar her gün mü devam ediliyor ?
Her gün iğnemiz oluyor mu yine ?

Kızlar merhaba transferden sonra progestana gebeliğin 12. Haftasına kadar her gün mü devam ediliyor ?
Her gün iğnemiz oluyor mu yine ?
Benim gebelik en fazla 10.haftaya kadar devam etti ve igne ilac hic kestirmediler kullandım ama sonrasını bilmiyorum canım gebelikleri saglıklı devam edenlere sormak lazım ama artık kimseden ne ses ne seda var maglesef

Canım genel olarak 12.haftaya kadar fevam ediyorsun progestana, tabi kontrolünü yapan doktorunun yorumu da önemli.. Genel olarak kıbrıs doktorları, tütkiyede seni takip eden doktorda uygun görürse 12.haftada bıraktırıyor..

Merhaba canım, progesteron kullanımı kişiden kişiye değişir. Ben daha önceki gebeliklerde hep 12. haftaya kadar kullanmıştım ara ara kanamalar olmuştu. Son gebeliğimde haftada bir kalçadan prolutan Depot 26.haftaya kadar fitil olarak da 32.haftaya kadar kullanmıştım. Progesteron keseyi sağlamlaştırır demişti hem doktorum hem de perinatoloji doktorum. Ben iki doktor ile hamileliğimi geçirmiştim. Mutlaka ama mutlaka bir perinatoloji doktoru ile de görüşun derim. Hatta mümkünse bütün hamilelik döneminde en az üç kez muayene olun hanımlar. Ne gerek var demeyin inanın hayati önem taşıyor.
İnşallah çok sayıda kaliteli embriyon olur. Bir de kalitesini özellikle sor 5.gune gelenlerin. İyi kalite derler hep ısrarcı ol ve 4 mü 5 mi mutlaka öğren canım. O kadar emek boşa gitmesin. Transferde de en yüksek kalitede olanları kullandir. Ben bütün bunlari tecrübe ettiğim için tek tek yazıyorum. Her transferde bir eksiklik oldu ve çok yıprandım. Senin de başına gelmesin diye yazmak istedim
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sevgiler

Herkese selamlar, umarım hepiniz iyisinizdir. Hamile arkadaşlara sağlıkla kucaklarına almak nasip olsun inşallah tedavisi devam eden canlara Allah kolaylık versin hepinize rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah dualarım sizinle. Bebekle ilgilenmek tüm zamanimi aldığı için buralara ugrayamiyorum. Ama hep dualarım sizinle inanın.
@Eftalios canım nasılsın, her şey yolunda mı?
@Szr_ nasılsin bebiş nasıl?

Yarın sabah transfer için gideceğim dediğine dikkat edip soracağım kalitelerini de
İnşallah artık 13 gün sonra bakıcaz

Ben dogum yaptm kızlar sanciyi cekerken sizede dua ettim Allah kimsenin kucagini bos bırakmasın
Darısı başıma inşallahh ben de bi saat önce transfer oldum kızlarr çok heyecanlıyım histeroskopiler o bu derken gün geldi çattı
3AA ve 4AA
5. Gün embryosu
İnşallah tutunurlar bana ve darısı isteyen herkese.
Olumlu sonuclanırsa sizlere merkezim hakknda bilgi veririm yeni kişilere