Asyam17 Daimi Üye Üye 8 Ağustos 2023 #7.991 Elif 8887' Alıntı: Benim doğum zamani geldi ama bebek gelmiyor. Hic sanci falanda yok beklemedeyim canım Genişletmek için tıkla ... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım Allaha emanet olun
Elif 8887' Alıntı: Benim doğum zamani geldi ama bebek gelmiyor. Hic sanci falanda yok beklemedeyim canım Genişletmek için tıkla ... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım Allaha emanet olun
C Corti Daimi Üye Üye 9 Ağustos 2023 #7.992 Elif 8887' Alıntı: Benim doğum zamani geldi ama bebek gelmiyor. Hic sanci falanda yok beklemedeyim canım Genişletmek için tıkla ... Iceriyi sevmis, bir avazda i sallah
Elif 8887' Alıntı: Benim doğum zamani geldi ama bebek gelmiyor. Hic sanci falanda yok beklemedeyim canım Genişletmek için tıkla ... Iceriyi sevmis, bir avazda i sallah
C Corti Daimi Üye Üye 9 Ağustos 2023 #7.993 Mühendisanne' Alıntı: Allah razı olsun canım inşallah vaktini bekler bakalım. 29 haftaya yeni girdim ❣️ Genişletmek için tıkla ... Kalbini ferah tut, yeter ki stres yapma. Kalbim ve dualarim seninle
Mühendisanne' Alıntı: Allah razı olsun canım inşallah vaktini bekler bakalım. 29 haftaya yeni girdim ❣️ Genişletmek için tıkla ... Kalbini ferah tut, yeter ki stres yapma. Kalbim ve dualarim seninle
E Elif 8887 Daimi Üye Üye 9 Ağustos 2023 #7.994 Asyam17' Alıntı: Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım Allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... Saol canim benim
Asyam17' Alıntı: Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım Allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... Saol canim benim
E Elif 8887 Daimi Üye Üye 9 Ağustos 2023 #7.995 Corti' Alıntı: Iceriyi sevmis, bir avazda i sallah Genişletmek için tıkla ... Erken dogum riskim vardi simdide gelmiyor. Saol canim
Corti' Alıntı: Iceriyi sevmis, bir avazda i sallah Genişletmek için tıkla ... Erken dogum riskim vardi simdide gelmiyor. Saol canim
M Mühendisanne Daimi Üye Üye 9 Ağustos 2023 #7.996 Elif 8887' Alıntı: 32 oldu mu korkma artik Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle en başından beri 32 yü görürsem inşallah diyordum, bakalım görür müyüm❤️ doktorum 34 ü hedefliyor ama bakalım inşallah hayırlısı olsun
Elif 8887' Alıntı: 32 oldu mu korkma artik Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle en başından beri 32 yü görürsem inşallah diyordum, bakalım görür müyüm❤️ doktorum 34 ü hedefliyor ama bakalım inşallah hayırlısı olsun
M Mühendisanne Daimi Üye Üye 9 Ağustos 2023 #7.997 Asyam17' Alıntı: Canim benim Allah vaktinde gelmelerini nasip etsin insalalh onlar cok şanslı bebekler senin gibi mucadeleci güçlü anneleri oldugu icin Rabbim yardımcinız olsun insallah Allaha emanet olun canım Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun olsun canım benim, 🙂 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ❤️
Asyam17' Alıntı: Canim benim Allah vaktinde gelmelerini nasip etsin insalalh onlar cok şanslı bebekler senin gibi mucadeleci güçlü anneleri oldugu icin Rabbim yardımcinız olsun insallah Allaha emanet olun canım Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun olsun canım benim, 🙂 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ❤️
M Mühendisanne Daimi Üye Üye 9 Ağustos 2023 #7.998 Corti' Alıntı: Kalbini ferah tut, yeter ki stres yapma. Kalbim ve dualarim seninle Genişletmek için tıkla ... Rabbim hepinizden razı olsun, biliyorum çok şükür burda benim vr bebeklerim im dua eden kardeşlerim var Allah ın izni ile ❤️
Corti' Alıntı: Kalbini ferah tut, yeter ki stres yapma. Kalbim ve dualarim seninle Genişletmek için tıkla ... Rabbim hepinizden razı olsun, biliyorum çok şükür burda benim vr bebeklerim im dua eden kardeşlerim var Allah ın izni ile ❤️
Asyam17 Daimi Üye Üye 11 Ağustos 2023 #7.999 @Eftalios nerelerdesin nasılsın merak ediyorum seni ne durumdasın canım
K Kelebek_81 Aktif Üye Üye 16 Ağustos 2023 #8.000 Asyam17' Alıntı: @Eftalios nerelerdesin nasılsın merak ediyorum seni ne durumdasın canım Genişletmek için tıkla ... Kızlar merhaba transferden sonra progestana gebeliğin 12. Haftasına kadar her gün mü devam ediliyor
Asyam17' Alıntı: @Eftalios nerelerdesin nasılsın merak ediyorum seni ne durumdasın canım Genişletmek için tıkla ... Kızlar merhaba transferden sonra progestana gebeliğin 12. Haftasına kadar her gün mü devam ediliyor