Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Canım benim cok saol guzel dileklerin için bizde çok umutluyduk bu güne kadar olan en iyi emriomdu ama tutunamadı bile nasipte yokmuş. Artık kendi yumurtamla transfer istemiyorum donasyon istiyorum ama onuada eşim asla ikna olmuyor donasyon dışında işim Allaha kaldı

Kızlar acil serklaja alınıcam. Şuan hastaneye yatırıldım. Rahim ağzım 14 mm olmuş serklaj yapışacak dikiş tutmazsa rahim açılmaya devam ederse sezaryen olucakmış bebeklerim 24 haftalık daha çok küçükler nolur bana dua edin de bu serklaj hayırlısı ile işe yarasın, bebeklerim içerde kalmaya devam etsin

dualarımız seninle. Arkadaşımında öyle oldu şükür şimdi ikizleri 2 yaşında. Hiç merak etme sıkıntı olmayacak inşallah

Allah razı olsun hepinizden ❤️ benim rahmim yarım rahimmiş küçükmüş ondan dolayı böyle olmuş zaten. Serklaj ne kadar tutar belli değil
Çok geçmiş olsun canım. Hiç bir iş yapmadan sadece yatman gerekiyor. Biri mutlaka evde sana yardımcı olsun. Anne karnında geçen 1 gün bile çok önemli. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canim inşallah hersey yolunda gidecek beneklerin seninle olucak dualarımız seninle bugün duaların kabul günü dua et diye aramısti ablam sanada dua ettim Rabbim nerde şifa bekleyen varsa şifa versin insallah hepimizin yardımcisi olsun hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım Allaha emanet olun

Çok geçmiş olsun canım. Hiç bir iş yapmadan sadece yatman gerekiyor. Biri mutlaka evde sana yardımcı olsun. Anne karnında geçen 1 gün bile çok önemli. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Allah razı olsun canım ❤️Aynen öyle dedi doktorum da iş yaptığım da yoktu aslında ama bilmiyorum neden böyle oldu, birazdan taburcu olucam annemlere gidicem. Bakalım daha ne kadar dayanabilirler

Allah razı olsun cabım benim bugüm benim doğum günüm aynı zamanda ama ben hastanedeyim dualarınız için çok teşekkür ederim cümlemizi korusun sakınsın inşallah Rabbim

Allah razı olsun cabım benim bugüm benim doğum günüm aynı zamanda ama ben hastanedeyim dualarınız için çok teşekkür ederim cümlemizi korusun sakınsın inşallah Rabbim
Bebişlerinle birlikte nice mutlu senelere canım. İkiz gebelikte oluyor canım vücut kaldıramayabiliyor. Önemli olan tespit edilip müdahale edilmesi. Sen bundan sonra çok daha dikkat edeceksin. Zaten erken doğacaklar sonuçta İkiz gebelik. 34 haftaya gelsinler inşallah.