Simdi okudum haberi 2021 yılında 19yasindaki dönerken yumurta toplanmıs 20yas alti yasak oldugu icin..3gün tutukluluk istenmis ama sonucu yazmiyor.kafam karıştı simdi
Simdi okudum haberi 2021 yılında 19yasindaki dönerken yumurta toplanmıs 20yas alti yasak oldugu icin..3gün tutukluluk istenmis ama sonucu yazmiyor.kafam karıştı simdi
Bunun için bence çok korkmamalisin pandemi donemiydi ve Kıbrıs'ta donerlerin çoğunluğu öğrenci o dönemde okullarda kapalıydı. Muhtemelen donor bulamadılar eeee kıza da zorla yaptirmamislardir
Bunun için bence çok korkmamalisin pandemi donemiydi ve Kıbrıs'ta donerlerin çoğunluğu öğrenci o dönemde okullarda kapalıydı. Muhtemelen donor bulamadılar eeee kıza da zorla yaptirmamislardir
@Asyam17 canım negatif haberini yazdığını görmüştüm, ama inan o kadar umutluydum ki bişey yazamadım senin için, çok üzüldüm ama sayfaya girmeyeli bazı gelişmeler yaşamışsın kim bilir belki de tedaviye gerek kalmadan doğal yoldan kavuşursun sende bebişine SZR ve elif arkadaşımız gibi. Rabbimin yanında mucizeler bitmez inşallah Allahın izni ile ❤️
Öte yandan kıbrıs için araştırm yapıyorsun sanırım ben kendi adıma gynolife ten memnun kaldım ve şöyle söyliyim bi arkadaşımın eşi ile tedavi sırasında karşılaşmıştık. Tabi o beni tanımıyor galiba onlarda orda benle aynı anda transfer oldular. Dün paylaşmıştı instagramdan o da başarılı olmuş maşallah gebe
Bu işler önce Allahın taktiri tabiki ama bence gynolife ile de bi görüş derim.
Yakın bi arkadaşım dr munir şago ile tedavi oldu o da başarılı maşallah gayet iyi embriyolar oluştu ve pozitif şuan maşallah, inşallah o da sağ salim sonuca gider.
İşin aslı bir kaç merkezle görüş kafana yatanla başla, ve pazarlık yap mutlaka konaklamayı dahil ettirmeye çalış derim..
Dilerim bundan sonrası önünde çok iyi ilerler ve donasyona gerek kalmadan annr olursun ❤️❤️❤️
@Eftalios kuzum, önce sağlık bunu unutma sağlığın içğn gerekn ne varsa ihmal etme lütfen taşıyıcı anne konusunda karar vermişsiniz inşallah Rabbim pişman etmez seni, muradına kavuşursun umarum ama bence bu defa gürcistandan uzak dur. 2 kere denedin orayı ama memnun kalmadın memnuniyet sadece pozitif sonuç değil benim nezdimde ilgi alaka konusunda da memnun olmadın, ulaşımda sıkıntı zaten yanlış hatırlamıyorsam. Bence sen kıbrısı düşün bi. HAkkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim seninle olsun ❤️❤️