Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Merhaba hosgeldin..paylaşımını göremedim ama kızlar gördüyse bildikleri bir konuysa cvp verirler elbet
Dün 00:26 da
Merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri sizlerı takip ediyorum önceki sayfadan takip ediyorum sizleri bu sahıfeye yeni öyle oldum özelikle Zaza nın sabrına cesaretine hayranım Rabbim kinsenın emeyını boşa vermesın kimin ne dileyi varsa tez zamanda gerçekleşir inşallah ben 2012 yılında 18 yaşında üniversiteye giden oğlumu bir kaza sonucu kaybettim Rabbim kimsenin başına vermesin çok büyük acı başkada çocuğum yok oğlumun ölümünden bir sene sonra tedaviye başladım Yeditepe üniversitesi de üç deneme yaptım başarısız oldu bir ara verdim daha sonra stanbul tüp Bebek merkezi aret kamar tedaviye başladım orda 6 deneme yaptım 2016 da tutu ama yedıncı haftası bebeyın kalbı durdu toplam dokuz denemede bir sonuç alamadım gerçı çok geç kaldık şu an taşıyıcı anneyle olmayı duşunuyoruz andreyin le görüştük 39 bin Euro istıyorlar beş deneme garantı vermıyorlar bir yanda savaş var eşimin yaşı 55 lütfen sizin bilginize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Cok üzüldüm oğlunuz için ne diyeceğimi bilmiyorum rabbim sabirlar versin... bence dogru merkeze basvurmussunuz burdaki herkes kesinlikle kiew diyecektir size ama savaş malum karışık durumlar.eger savaşa ragmen orda başlarsanız sansınız diger merkezlere göre daha yüksek olur.orda tedavi gören arkadaşlar var bu sayfada ama çoğu evlat sahibi oldu ve cok aktif kullanmıyorlar onlar sana daha iyi yardımcı olurlardı ama cok girmiyorlar işte benimde hiç donasyon şansım yok yardımcı olamıyorum bol şans diliyorum size Allah yardımcınız olsun insalalhhhh

Allah razı olsun kardeşim teşekkür ederim inşallah tez zamanda sizde anne olursunuz

Kızlar selam bugün kıbrıs ta yaşayan kuzenim var onla iltibata geçtim olursa kıbrısta tedavi gormek istiyorum iste durumumu anlattım oda orda arkadasi varmis dr.firdevs i önermiş ve maddi anlamda da yardımcı oldururum demiş. Nasıl doktor bilgisi olan varmı iyimi sizce kıbrıs tüp bebek merkezi imiş

Selamlar hanımlar nasılsınız? Evet haklısınız işimiz bitti uğramaz olduk buralara

Oğlum 2 aydır yürüyor ve totosunun üstünde hiç oturmuyor bende düşüp kendine zarar vermesin diye pesindeyim.
Taşıyıcı annelik ne kadar pahalı olmuş Allah ödeme kolaylığı versin.
Zaza içimizde maalesef en tecrübeli olanimiz o kiev'in rahmi çok güzel hazirladigini söylerdi ve kendi adıma konuşayim benim gittiğim dönemde 9 kadindik ve hepimiz hamile kalmıştık maalesef Zaza ve mektup kimyasala dönmüştü. Mektup bu yaşına kadar hiç pozitif göremediğini bunun bile kendisi için mucize olduğunu söylemişti. Savaştan sonra durumlar ne oldu tabii muamma

Kibristaki Firdevs hoca'nın birçok hastası memnun diye hatırlıyorum kotulayenlerde vardı tabi klasik birde gazete haberi vardı sanki yaşı küçük kızın yumurtasını kullanmış sanirim

Sağlıkla büyüsün Insalalh evladın canım tam hareketli zamanı haklısın.. evet kiev en iyisiydi sizlerin tecrubelerine göre.ama karışık artık oraları.Allah yardımcımız olsun kıbrıs tüp bebek merkezi güvenilirmi bilmiyorum dr. firdevs hakkindada hic bir bilgim yok adını duydum sadece

Kuzum bu dr ile ilgili yanlış hatırlamıyorsam vukuatlık bişey vardi içeri mi almışlardı tam bilmiyorum ama araştır muhakkak.