Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Birazda kısmet canim bu işler ama . Bana sorsalar ben gyinolife ve british derim.cunku burada ve diger yerlerde okuduğum kadariyla buralar iyi gibi sanki yorumlardan anladığım kadariyla birde birinin olumlu olabilirken baskasinin olumsuz da olabiliyo

Kesinlikle kısmet işi ama yinede insan bu kadar maddi manevi emek verecegi hassas ve şansının az olduğu konuda işini şansa da bırakmak istemiyor..ne vardı sanki normal yolla normal insanlar gibi gebe kalsaydık.insanlar evleniyor canları ne zaman isterse o zaman gebe kalıyorlar ve normal bir aile gibi iyi kötü aile oluyorlar.ben kendimi aile olarak göremiyorum eşimi cok seviyorum aramızda cok iyi şükür ama eksiğiz ev sessiz bi yanım hep can çekişiyor gibi .Allah hepimizin yardımcısı olsun

Cok zor bir sınav. Sadece ceken bilir. Allah yardimcimiz olsun

Bana kalsa bir dk beklemem benim istedigim bu zaten ama eşim nuh diyo peygamber demiyo tam arnavut damarı var cok dik kafalı halbuki düşünse bir boşuna inat ettiğini anlıyacak ama gelde bunu ona anlat mümkün degil
Ben eşimi ikna edebilmek için neler neler yapmıştım Nuh deyip peygamber dememisti doktor donasyondan başka çareniz yok deyince ikna olmuştu. Tane tane anlatmıştı gynolifta doktor ozaman ikna olmuştu.

Kizlar ben donasyon defterini kapattım. rahatsizlandim. Şimdi iyiyim ama donasyon şansım artık yok. Doktor rahmimi almak istiyor hemen ben biraz zaman istedim. Kolay bir karar deil neler çekiyorum kimse bilmiyor. Taşıyıcı anne bulacaklar merkezden inanın donasyondan daha zor süreç. Hukuki surecleri bile varmış hakkimizda hayırlı olsun.

Ben donasyon dan çok yoruldum çok. bende taşıyıcı düşünüyorum ama garantisi varmı ki acaba eftalios
Siz hangi merkez de taşıyıcı düşünüyorsunuz. Ve taşıyıcı ücreti ne kadar dır ki acaba
Allah bu uğurda mücadele veren tüm kadınların yar ve yardımcısı olsun.