Daha onceki dusuklerinde kurtaj ya da dusuk sonrasi genetik olarak bakildi mi?
Ilk 8 hafta dusukleri kromozon kaynaklidir, 40 yas ustu hamile kalanlarda maalesef bu risk daha fazla.iki kere hamile kaldim, ilki kalp atisi duyuldu ama devam etmedi,ikincisi kalp atisi duyulmadan devam etmedi. Ikisine de genetik olarak bakilmadi ama 3.icin zorlamak istemedim kendi yumurtamla..
Bende kendi yumurtamla denemek istemiyorum inan.ama digerinide eşim istemiyor iki tarafı b* deynek. Ben basından beri yumurtamdan kaynaklı sorun diye düşünüyorum hep
Kizlar merhaba gynolife on görüşmeye gidicem. Ne yapmam lazım. Doktorla ne konuşmalıyım. Giderken test tahlil birsey götürmeli miyim. Gidenler bilgilendirebilir mi
Kizlar merhaba gynolife on görüşmeye gidicem. Ne yapmam lazım. Doktorla ne konuşmalıyım. Giderken test tahlil birsey götürmeli miyim. Gidenler bilgilendirebilir mi
Bende kendi yumurtamla denemek istemiyorum inan.ama digerinide eşim istemiyor iki tarafı b* deynek. Ben basından beri yumurtamdan kaynaklı sorun diye düşünüyoru
İnan ki çok uzun zaman oldu görüşmedik. En son ben 3-4 aylık hamileyken aramıştı beni.
Onun için gönlümden içimden geçeni yazdım. Doğru olmasını çok isterim bende.