Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Asyam canım asyam rabbimin vardir bir bildiği diyorum sen iyi ol yeter rabbim sağlik versin yeter.benim durum daha vahim rahimde iyi huylu ürün var vücuda hızla yayılmamasi için ilaclarlarla baskilanmaya çalışıyoruz .temmuzda tedavim vardı. Rahmim bu tedaviyi kabul edecekmi belli değil doktorda emin eldegil oyuzden çocuk defterini şimdilik kapattim sen birdaha denersin canım hiç üzülme rabbim kolaylık verecektir.benim rahmimi alacak doktor ve hiç annelik şansım kalmayacak. Doktor 2 secfnek var diyor ya taşıyıcı anne yöntemiyle anne olucam yada evlatlık aliccaksin dedi. evlatlık alma işine eşim hiç sıcak bakmıyor konusunu bile etirmiyor zaten. Artık üzülmüyorum ağlamiyorum çocuk görünce . Rabbimin dediğinin ötesinden gecilmijor maalesef. Sen yine denersin canım hiç pes etme moralini bozma sonuna kadar git. Hiçbirimiz pes etmeyin sizin mutlu haberlerinizi er geç alicaz er güç olacak

Ah canımın içi canım benim kendi derdimden seni sormayı unuttum gidip geliyordun tahlil falan inan bilmiyordum kurban olduğum Allahım senin saglıgını seni korusun kötüsünden Insalalh sana bisey olmasın bizimde zaten bunkadar insandan bir ikimizin çocuğu olacak senin önceliğin sağlığın kuzum gerisi bir sekilde hallolur.en kötü taşıyıcı anneyle olur canım benim

İnşallah canım çok teşekkür ederim ben alıştım artık bakalım hayat ne getirecek bana.

Sonucum cıktı kızlar 2.39 NEGATİF..
Canım asyam çok üzüldüm güzel haberini alacağıma o kadar emindim ki 🙁 herşeyde var bir hayır elif en güzel örnek bize. Allah sabır versin bu acılarını unutturacak mutluluklar yaşatsın demekten başka birşey gelmiyor elimden.
40 yaş üstünde doktorun söylemiş olduğu şeyin çaresi var ayrıca , gebelik aşısı dedikleri şey. Esin kanini alıp bir takım işlemlerden gecirip kadına veriyorlar. Başkasıyla evlenmeye gerek yok bunun için. Hatırlarsanız Zaza yaptırıyordu bu işlemi farklı bir adı olabilir benim aklımda gebelik aşısı diye kalmış

Şuan hissettiğim tek şey ACI ve ÇARESİZLİK