Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Evet yarın sabahtan veririm ama sonuc belli bugünde idrar testi yaptım yine tek cizgi hayalet cizgi bile yok buda olmadı olmuycakta bazen kabul etmek gerekiyor
Canim allahtan umit kesilmez. Ben bunu cok iyi anladim. Benim butun umitlerim tukenmisti. 20 li yaslarimda en saglikli zamanlarimda surekli düsük yaptim. Tam 13 kere dusuk yaptim. 1 kere prématurée dogum yaptim 2 gun yasadi.. En son ekim ayinda dusuk yaptim tekrar ve korundum dusukten sonraki ay. Düsügün ustune hemn sonraki ay korundugum halde hamile kaldim. Korunuyodum cunku doktor artik hamule kalma düşüyor dedi. Hamile oldugumu ogrendim ustune nede olsa yine dusecek diye turkiyeye gitmek icin biletim vardi iptal etmedim gittim. Yerimde durmadım sehir sehir gezdim. Ve sonuc düşmedi.ve bizim icin bi mucize bu. Allah ol derse oluyo

Canım benim yasadıkların cok zor gercekten tabikide Allah tan umut kesilmez ama benim umutsuzlugum kendime tutan da turmuyor artık son iki transferimde artık pozitifi bile göremiyorum zaten bin bir dertle eşimi kabul ettiriyorum o ayrı bir dert her anlamda tükendim artık inancımda kalmadı zaten ben şundan eminim artık ya yumurtam kalitesiz,yada rahmim emrioyu kabul etmiyor etsede kısa sürede atıyor rahimden.dün facbook ta bi grup var 40yas üstü diye orda biri yazdı dün cekip atmaya calisicam simdi yazismayi duydunuzmu hic bilmiyorum

Özetle doktor rahminiz eşinizin spermine alerjisi var demiş.baskalariyla evlenirseniz ikinizinde cocugu olur demiş tuaf geldi bana ama mı? acaba da demeden gecemedim