Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Rabim hayırlı evlat etsin sana o bebeği ni ❤️ sağlıcakla büyüt inşallah Allah sizinle birlikte olsun

Canım benim selam Allah razı olsun insalalh bu son hakkım artık elimde emriom yumurtam hicbirseyim kalmadı Rabbim benim ve benim gibi anne yolundaki herkesin tez vakitte yüzünü güldürsün insalalh
İnşAllah yüzün güler seninde, senin nezdinde tüm bekleyenlerin de ❤️ Rabbim emeklerini zayi etmez Allahın izni ile gönlündeki neyse Rabbim onu nasip etsin sana ❤️

İyiyim canım görmemişim yazdığını. Zaman çok çabuk geçiyor kendimce birseylerle uğraşıyorum işte 🙂 sen nasılsın bebisler nasıl rahatladın mı biraz?
Biraz daha iyi gibiyim nispeten, arada bi tutuyor gene bulantılar. Bebişler şimdilik iyi bakalım inşallah Rabbim sonuna kadar sevinmeyi nasip eder ❤️ evide taşımışsın galiba Hayırlı uğurlu olsun inşallah

Sağol canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Zamanla biter inşallah daha rahat olursun sayılı günler çabuk geçer az daha sabır hayırlısıyla kucağına al yavrularını hersey unutulur ❤️❤️