Şahsi fikrim gitmekte fayda var , herkesin durumu farklı çünkü bakalım rahim durumunuz değerleriniz nasıl , eş durumu çok sorun değil de. Ben Kiev ' e gitmiştim mesela ne olursa olsun kişiye özel rahim hazırlığı yapılmıştı.
İyiyim canım 2 ay oldu taşındık ev fiyatları malum tekrar kredi çektik yine uzadı ama burası daha iyi değdi enazından 🙂 bu yıl zor tedavi için nasip artık ne zaman olursa. Bende oğlumla bol bol vakit geçiriyorum bana çok iyi geldi keşke daha önce olsaymış aynı bebek gibi sürekli ilgi istiyor
İyiyim canım 2 ay oldu taşındık ev fiyatları malum tekrar kredi çektik yine uzadı ama burası daha iyi değdi enazından 🙂 bu yıl zor tedavi için nasip artık ne zaman olursa. Bende oğlumla bol bol vakit geçiriyorum bana çok iyi geldi keşke daha önce olsaymış aynı bebek gibi sürekli ilgi istiyor
Testi bilemem ama muayene kesinlikle yapılıyor , nasıl bir yol izlenecek nasıl bir tedavi uygulaması gerekir anlatiyo belki öncesinde bir operasyona ihtiyacın olur. Öncelikle gitmeden tüm merkezlerle görüş doktorlarini fiyatlarını kalacagin yerleri iyice araştır.