Kızlar günaydın doktorum aradı 2yumurtan kaliteli çıktı ama sadece 1tanesi döllendi dedi.digerinden umudu kesmedik ama neden kaynaklı bilmiyoruz belki yumurta dna sından döllenmedi.kalsiyum verdik persembe tekrar ariycam seni dedi
10 güne çıkar dediler canım yarın 7 gün olacak. Valla meraktan catliyorum herturlu duruma hazırlıyorum psikolojimi. İnşallah temiz çıkarda bu bilinmezlik biter. Tek sorun var kanamam hale devam ediyor
10 güne çıkar dediler canım yarın 7 gün olacak. Valla meraktan catliyorum herturlu duruma hazırlıyorum psikolojimi. İnşallah temiz çıkarda bu bilinmezlik biter. Tek sorun var kanamam hale devam ediyor
Dr biyopsiden sonra kesilir demisti başkada bişey demedi bana biyopsi sonuçları ciktiginda gidicem o zaman konuscam tekrar bu böyle olmuycak gerçekten çok halsiz kaldim. zaten 3 4 günü kaldı çıkınca hemen gitcem oda sonuçlar çıkmadan bişey yapamiyor maalesef
Çok korkuyorum aslında canım.kan testinde ca 125 düşük çıkmıştı biyopsiden birgun önce doktor bir oh çekmişti. O biraz rahatlattı yinede korkum geçmiyor. İstemsiz zayıflamaya başladım tek korku veren o onun sebebini bilmiyorum. Ki doktorda onu bilemedi. Biliyormusun şunu çok iyi anladım bu süreçte benim sağligim yerinde olsun yeter. Sağliktan öte hicbisey yokmuş. Anne olma hayalim devam ediyor Allah göstermesin rahmimi alsalar bile hiç birzaman umudumu kaybetmedim.sonuc ne olursa olsun tek bildiğim bişey var mücadeleye devam edip hiç bir zaman yilmiycam.
Insalalh senin icinde hersey guzel olucak sonucun temiz cikicak ve mucadelene devam ediceksin Rabbim nerde varsa hepimizin yardimcisi olsun bu mubarek aylarda
Insalalh senin icinde hersey guzel olucak sonucun temiz cikicak ve mucadelene devam ediceksin Rabbim nerde varsa hepimizin yardimcisi olsun bu mubarek aylarda