Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Ahh canımm rabbim sana yardım etsinn sağlığına kavuşursun inşallah ve donasyon şansınlaa

Benim de gtmeme bir hafta kala polip görüldü sonrada miyom dün de doktor en az 3 ay rahmin dinlensin dedii sürekli bitmeyen hüzün silsilesii ama inanıyorumm biz de gülücez bir gün

Kızlar bende de kosturmaca var cok giremedim p.tesi nasipse yumurtalar toplanıyor 2tane ama dolu ama boş ama iyi ama kötü nolur dua edin bu kadar emek boşa çıkmasın insalalh Rabbim cümlemizin derdine sifa versin yardımcımız olsun inşallah

Can-ı gönülden dua ediyorum senin için. İnşallah dolu çıkar yumurtaların ve güzelce döllenip senin kucağında büyürler. Allah nasip etsin canım.

Can-ı gönülden dua ediyorum senin için. İnşallah dolu çıkar yumurtaların ve güzelce döllenip senin kucağında büyürler. Allah nasip etsin canım.
Guzel yurekli guzel arkadaşım benim guzel dileklerin icin cok cok saol Allah razi olsun Rabbim seninde evladını sag salim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah...Oyle cok doldum ki bugün sinir bosalmasi yasadim resmen saatlerce agladim elimde olmadan.maddi manevi en dipteyim atık bogazima kadar borca girdim isin icinden çıkamıyorum ve bu benim son sansim en son bugun patlama yasadim cok yanlis opu oncesi sitres ama oldu bir kere.Rabbim hicbirimizin emegini boşa çıkarmasın inslalah

Olacak inşallah bu sefer olumlu ol. Stres yapma vucudu beyin yonetiyor. Insallah canim bu sefer hayallerine kavusursun

Canim benim hiç stres yapma sakın. O kadar zor ki maddi manevi olarak çok zor gerçekten seni çok iyi anlıyorum.insalah yumurtaların sana can olsun inşallah.