Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Ahh kızlar can kizlar bende dert bitmiyor gecen haftadan beri menapoza olmama ragmen siyah kanamam geliyordu az az bu gün doktora gittim iyiki gitmişim rahmim baya kalınlaşmış kendiliğinden ca125 ime bakıldı cok şükür normal cikti menapozda akıntı şeklindeki kanamalar ve rahim kalınlığı iyi değilmiş ben hicbir ilac kullanmama ragmen rahim kalınlığın 12 arkadaşlarım şok tayim korkuda var tabi çarşamba günü rahminden parca alınacak biyopsi olucam . bana bu tedaviler kist ve miyom olarak geri döndü rabbim esirgesin eğer sonuç kötü çıkarsa rahmi tamamen alırız diyor doktor. Ya bu doktorlar hemen kesmeye biçmeye hazırlar ya rahmimde giderse sonsuza kadar donasyon şansımda gidecek zaten tuplerim ve yumurtaliklarimin ikiside yok. tabi sağlık daha önemli tabide maalesef önümde uzun bir tedavi yolculugu beni bekliyor nerdeyse 10gun olacak kara çamur adet kesilmiyor ağrılarımda cabası zaten.kizlar bana dua edin olurmu kötü bisey çıkmasın onun sonucuna göre tedavim başlayacak.inanin sağlık cok önemliymiş 10 gündür çektiklerini bir allah birde ben bilirim kimsenin basina vermesin rabbim. Inanın suan bebekten bile vazgectim rabbim sağlık versin başka bisey istemiyorum. Maalesef gittiğim her tedavi sonrası hep bisey çıkıyor miyom vardi simdi kist cikti bunlar küçük şeyler fakat menapozd a birinin rahminin kalın olması cok tehlikeliymis bugün bunuda gördüm öğrendim. Daha fazla bisey olmadan tek istediğim sağ salim ayakta kalmak.buda benim sınavım kimseye yasatmasin rabbim .saglicakla kalın.

Canım çok geçmiş olsun. Kötü düşünme hemen. İnşallah bir sıkıntı olmadan Allahın izniyle tedavine başlarsın. Tabi ki önce sağlığın önemli. Hepimizin başına gelebilir ne yaşayacağımız belli mi ? Geçici menopoza mı sokmuşlardı seni hani iğneyle yapılanlardan. Belki onun etkisi olmuştur kalınlaşma için. İyi düşün iyi olsun inşallah.

Eftalios canım benim cok geçmiş olsun oncelikle.herseyden önce sağlığımız geliyor dedigin gibi.suni gecici menepoz ignesi kullanmısmıydın ondan kaynaklı gecici biseydir belkide.canim benim insalalh oyle biseydir ama sonuc ne olursa olsun önce sağlığın kuzum hayirli sonuclar al insalalh duamdasın

Canim benim çok teşekkür ederim inşallah herşey iyi olur beynim o kadar uyuştu artik benim.ben erken menopoza girmistim maalesef 33 yaşındayken şimdi oldum 44 . yıllarca ilaçla adet oldum.son iki senedir ilacı biraktirdilar sadece tedavi zamanları ilaç kullanıyordum. İnşallah herşey iyi olur

Çok teşekkür ederim canım bu dönemde çok iyi anladım sağligin herşeyden önemli olduğunu. Rabbim herşeyin en iyisini bilir.brn uzun zamandır menapozdayim 33 yaşımdan beri maalesef.ilk defa bu sefer böyle bişey başıma geldi. Ben tedavim olumsuz olduktan sonrada ilaçları bırakınca adet sorunu yaşadım keşke o gün gitseydim. Herşeyde vardır hayır. Rabbimden tek dilegim bu süreci atlatmak. Başka biseyde gözüm yok artık.

Insallah kuzum insalalh sorunsuz sıkıntısız atlatırsın hicbir zorluk yaşamazsın canım benim

Kizlar ben sabah biyopsiyi oldum ameliyathane de korkmadım desem yalan olur. akşamüstü çıkış yaptim. benim biyopsiden sonra agrilarim cok oldu hastaneyi inlettim diyebilirim geçiremediler kizlar o kadar kötü bir süreçti . 5 6 igne agri kesicilerle serumla anca kendime geldim . 10 gün sonra sonuçlar cikacak. Bu kadar sıkıntıya rabbim sonucumu iyi cikarsin

İnşAllah Allah yardimcin olsun