Orada başvuru yaptım
O bebekleri isteyen talipleri çokmuş
Anlarıkları şeyi pek kabul edemedim
Mesela o bebeklere baktığın sürede akrabası ortaya çıkarsa ala bilir
Evladım olsaydı razı olurdum
Ama bir bebeğe bağlandıktan sonra elimden alırlarsa kaldıramam
Evlatlığa başvurdum
Yaşımdan dolayı 8 yaş üstü veriyorlarmış
Buda çok yüreğimce olmadı
Anladığınız bu iştende soğudum
Orada başvuru yaptım
Evlatlığa başvurdum
Bendede aynisi oldu bekliyodum böyle süreç fakat bu kadarını beklemiyorum bende binlerce sorular soruluyor karşı tarafı dinlemekten cevap vermekten yoruluyor insan cok canım sıkıldı benimde
Orada başvuru yaptım
Evlatlığa başvurdum
Evet bende duydum akraba vs.. çıktığında geri alıyorlarmış o yuzden ben hic girismedim o işe. Zaten cocuk ozlemimiz var tüm sevgimizi o cocuga verdikten sonra geri alınması bizi darma duman eder
Evet bende duydum akraba vs.. çıktığında geri alıyorlarmış o yuzden ben hic girismedim o işe. Zaten cocuk ozlemimiz var tüm sevgimizi o cocuga verdikten sonra geri alınması bizi darma duman eder
Yok canim ben muğla da yasiyorum buralardaysa sık sık sallaniyoruz bizde. Eskiden korkmuyordum alışmıştım sallanmakta çünkü burasida fay hatlarıyla dolu. Son felaketten sonra korku saldı evimize baktırdık bina sağlammi diye sonuç çıkmadı. Cok teşekkür ederim canim amin rabbim kimseye Bir daha böyle acılar yasatmasin.
Ne deyim Vallah
Hiç bir doktor cevap veremiyor
Allah böyle istedi
Allah ne isterse o oluyor
Allah ne eylerse güzel eyler
Sıcak sıcak acı veriyor
Sonra acı geçiyor çok şükür
Hayata öyle acılar gördük duyduk ki benimki boşun boşudur diyorum
Allah beterinden korusun
Bunada şükür
Maşallah sana ablacığım. Rabbim methanetini sabrını artırsın, bu tevekülünü görsün, hayırlı evlat ile rızıklandırsın seni inşallah. Ne güzel bi kabulleniş ne güzel bi tealimiyet, maşallah sana binlercrkez.
Keşke elimizden biley gelse ama dediğin gibi tek husus Rabbim istesin yeterki ona hiç bişey zor değil ❤️
Histereskopi ile canlanma olabilir,ona mi yaptiracaksin ?
Ankaradako kendi doktoruna mi?
Bristishde kalan embriyolarin artik son olsun sana evlat olsunlar
Zaten onlarda kimsesizlermi,akraba anne baba kardes vs..varmi yokmu bilmiyorlardır zamanla ortaya çıkıyor dur yada çıkacaktır. Ama geri verme ihtimali olması bile benim basvuru yapmamı engelledi.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin