Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Valla kaçıp oralara gelmeyi çok isterdim şuan yemin ederim beşik gibi sallanmaktan artık psikolojim bozuldu 1 ay sonra tedaviye başlayacaktım hiç hevesim bile kalmadı korkudan
Buyrun gelin dicem ama inanın hiçbir yer insanın memleketi gibi olamaz. İnsan izlerken bile psikolojisi alt üst olurken , yaşayanları düşünemiyorum bile Allah yardımcıları olsun.
Tedavini yap erteleme, inşallah bu kez herşey istediğin gibi ilerler. Hakkında hayırlısı olsun canım

Çok teşekkür ederim canım dedigin çok doğru yilarca yurtdışında yaşadım okudum Türkiye gibisi yok. Gerçekten. İnşallah sorun cikmazda tedavime gidebilirim.

masallah Rabbim seni ve evlatlarını korusun. Kuzum kendine ve bebeklerine cok cok dikkat et "sitresten"lutfen uzak dur artık zaten cok sitresli gergin basladın bak ona ragmen Rabbim sana iki can verdi emanetin onlar ve cok kıymetliler.Gerekirse eşinle bir süre uzak kalabilirsiniz bebeklerin sağlığı açısından. Burda ki cogu arkadaş bir evlat için yıllarını,hayatlarını,maddi manevi herseylerini!feda etmislerdir bu yolda emin ol...Allah devamını getirsin insallah
🙂

Bu çok güzel haber
Gözün aydın canım
Rabbim çok büyük olaydan sonra yüzünü güldürdü
Sağ salim taşı onları ve doğur
Allah ailenizi artırıyor maşAllah
Uzun ömür bir yerde geçirin inşAllah
Mide bulantısınada ayrı sevin
Mide bulanıyorsa demek bebişler iyi