Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Demiştim sana ikiz diye 🙂 Gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Allahim cok sukur, ne guzel bi haber. Gozunuz aydin. Saglikla gelsin minnoslar

Kızlar bende yaştan dolayı panorama testi yaptırmıştım. Çok şükür düşük risk çıktı sonucum. 13, 18 ve 21. Kromozomlara bakıldı.
Bak bu çok güzel bir haber szr. Gözün aydın iyi ki yaptırdın canım ,içini kemiren kuşkudan kurtuldun.
Panorama testi nift testi oluyor galiba.
Bizde yaptırmıştık çok şükür temiz çıkmıştı.
Bugün 18+3 olduk seninle aramızda 12 hafta var galiba, 12 hafta öndesin. Hayırlısıyla sağlıkla vaktiyle gelsin bebeklerimiz inşallah.

Çok şükür maşallah canım Allah ikisinide sana bağışlasın kucağına almayıda nasip etsin. Bunca olumsuz sıkıntılı sürecinde yüzünü gülümseten çok güzel bir haber oldu. Artık kendine odaklan bebeklerine odaklan , negativ düşüncelerden kurtul hep positiv ol ,boş ver başkasını su akar yolunu bulur. Mide bulantısı ben hiç yaşamadım ama bazı kişilerde oluyor normal doktorunla paylaş ona göre ilaç verir sana. Tekrar gözün aydın hayırlı olsun, inşallah ardın sıra tüm arkadaşlardan tek tek hayırlı haberler alırız .

Kizlar bu arada yumurta donosyonu icin randevu aldim. Randevuye cok az bir sure kala hamile oldugumu ogrendim. Allah sizlerede inşallah beklemediginiz anda bu mutlulugu yasatir
Elif hayırlı olsun canım mucize gibi, Rabbim sana bağışlasın kucağına almayıda nasip etsin. Şuan durumun nasıl en son kalp atışı duydum demişsin?
Nasıl gidiyor kaç haftalık oldun?

Sağol canım benim. Nipt olması lazım. Ben 30. Haftaya girdim. Amin inşallah.

Ayy canim cok sevindim maşallah

Elif hayırlı olsun canım mucize gibi, Rabbim sana bağışlasın kucağına almayıda nasip etsin. Şuan durumun nasıl en son kalp atışı duydum demişsin?
Nasıl gidiyor kaç haftalık oldun?
Saol canim bi mucize yasiyorum resmen. 15.hamileligim bu. O yuzden hala inanamiyorum. Simdilik karin agrisindan baska sikayetim yok. Yarin kontrolm var. 15 haftalik olmasi gerekiyo

Yakiniz hafta olarak hemen hemen bisey sorucam. Karin agrisi oluyomu sendede. Bende hic gecmiyo agri. Ozellikle ayagi kalkinca