Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Canım maalesef benim kocanın eşi benzeri yok, hatamı anladım der köpek olur uğraşır didinir ama bi süre sonra en ufak bi olayda gene falso.. Defalarca yaşadık bunu defalarca yola düştüm gidiyorum diye. Hep engel oldu.

Hakkımızda hayırlısı olsun önceden olsa kara kara düşünürdüm şimdi onu düşünmüyorum düşündüğüm tek şey bebekler. Rabbim onları bağışlasın bana koca olmasada olur.

Bunlara bosanirim çocuğumu zor görürsün kısıtlı görürsün de nasıl tutusurlar bir gör en acimasizi bile değer göstermeye başlar
Söyledim bana diyorki zaten amacım oydu, bebekler de tutununca benle işin kalmıcak senin o zaman hiç tutamam seni nasıl olsa bebekler küçük olacağı için mahkemede sana verir. Bunu düşünüyon sen diyor paronayaklıktan başka bişi değil

Herşey olacağına varır sen kendin ve bebeklerin iyi olsun yeterki. Aynen öyle rabbim evlatlarını ve seni korusun

Rahim inceligi maalesef kolay cozulebilen bir durum degil, tedavide olanlarin guzel haberleri gelsin..
Geçmiş olsun canım kalınlaşmıyor mu rahim.. Bi kadından okumuştum diğer sayfada aç karna ve vaginal kullanmış estrofemi bi kaç takviye saha almış 8 mm olmuştu kalınlığı sende ne yollar denendi bilmiyorum ama inşallah çözebilirsin sorununu.

bugun kese gunuhaber bekliyoruz
O zaman haber vereyim 🙂 çok şükür 2 kese göründü içlerinde yolk da var dedi doktor ama kalp atışı duyulmadı daha erken dedi haftaya çarşamba tektar gidicez belki çarşamba olmaz cumartesi gideriz. Bilmiyorum.. Bi sürü test istedi onlar için kan verdim şimdilik iyi dedi. Mide bulantıları da olmasa herşey çok iyi olucak ❤️