Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Canım öyle bişey olmaz bende orda yaptırdım benim gitme gibi bi durumum yoktu mesela acilen aradılar 2 gün sonra eşiniz burda olsun dediler donörden yumurta toplanacak o gün eşiniz burda olmalı dediler ve bu dediğim olay akşam üzeri donör muayene olduktan sonra oldu. Öyle olsa seni de arar yumurta olgunlaştı opu yapılacak eşiniz gelsin sperm versin döllenen embriyoları donduralım derlerdi

Yok şöyle oldu donör son kontrolüne gtti eşim bikaç güne gidecekti zaten ama gitmesine bikaç gün kala bende polip görülünce
Eşim gelmeyecek ben donmuş embriyo istemiyorum dedim.

Ben hala anlamadım 🙄
Ben tedaviye başlamadan ilk rahim filmi çektirdim tertemiz rahmin dedi bana doktor
Sonra adet ilacına başladım adetin 3. Günü muayeneye gttim yine bana polip vs hiç bir şey yok temiz dedi
Adet bttikten sonra estrofeme başladım 7. Gün gttiğimde polip var dedi.
Bende nasıl olur dedim . Rahmin kalınlaşınca göründü dedi doktor estrofemden önce inceydi göremedim dedi.
Bende biran estrofem yüzünden oluştu diye düşündüm.

Cok gecmis olsun canim.

Anladim kuzum acaba dedigin gibi estrofemle ilgisi varmı acaba canım doktora sorarmısın merak ettim ben.benimde ilk kez kist çıktı bende onun icin ilac kullanıyorum suan.insalalh en kisa surede kurtulursun polipten