Eftalios Daimi Üye Üye 8 Ocak 2022 #711 Zaza74' Alıntı: Vurdurdum Gece 11.30 bir sıra vardı anlatamam İnşallah kolay geçiririm Genişletmek için tıkla ... Bu son asilarda inanilmaz ragbet var vallahi
Zaza74' Alıntı: Vurdurdum Gece 11.30 bir sıra vardı anlatamam İnşallah kolay geçiririm Genişletmek için tıkla ... Bu son asilarda inanilmaz ragbet var vallahi
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 8 Ocak 2022 #712 Eftalios' Alıntı: Bu son asilarda inanilmaz ragbet var vallahi Genişletmek için tıkla ... Her ay aşı olursak yandık sonumuz ne olcak böyle bilmiyorum
Eftalios' Alıntı: Bu son asilarda inanilmaz ragbet var vallahi Genişletmek için tıkla ... Her ay aşı olursak yandık sonumuz ne olcak böyle bilmiyorum
Eftalios Daimi Üye Üye 8 Ocak 2022 #713 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Her ay aşı olursak yandık sonumuz ne olcak böyle bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Bu bizim hayatimizda grip nezle gibi bisey olucak nasil grip asisi varsa artik corona asisi hayatimizda rutin bir islem gibi olucak artik belli
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Her ay aşı olursak yandık sonumuz ne olcak böyle bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Bu bizim hayatimizda grip nezle gibi bisey olucak nasil grip asisi varsa artik corona asisi hayatimizda rutin bir islem gibi olucak artik belli
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 8 Ocak 2022 #714 Eftalios' Alıntı: Bu bizim hayatimizda grip nezle gibi bisey olucak nasil grip asisi varsa artik corona asisi hayatimizda rutin bir islem gibi olucak artik belli Genişletmek için tıkla ... Grip aşısını yılda 1 kere yaptırıyorduk ve sonrasında bişey olmuyordu. Ama bunda 3 gün yatıyorum 🙄
Eftalios' Alıntı: Bu bizim hayatimizda grip nezle gibi bisey olucak nasil grip asisi varsa artik corona asisi hayatimizda rutin bir islem gibi olucak artik belli Genişletmek için tıkla ... Grip aşısını yılda 1 kere yaptırıyorduk ve sonrasında bişey olmuyordu. Ama bunda 3 gün yatıyorum 🙄
Eftalios Daimi Üye Üye 8 Ocak 2022 #715 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Grip aşısını yılda 1 kere yaptırıyorduk ve sonrasında bişey olmuyordu. Ama bunda 3 gün yatıyorum 🙄 Genişletmek için tıkla ... Son asidan 2 gun sonra kol bacak kasik agrisi oldumben aradan bir hafta sonra soguk alginligi yasadim onu atlattim grip oldum ben anlamadim bu isi
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Grip aşısını yılda 1 kere yaptırıyorduk ve sonrasında bişey olmuyordu. Ama bunda 3 gün yatıyorum 🙄 Genişletmek için tıkla ... Son asidan 2 gun sonra kol bacak kasik agrisi oldumben aradan bir hafta sonra soguk alginligi yasadim onu atlattim grip oldum ben anlamadim bu isi
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 8 Ocak 2022 #716 Eftalios' Alıntı: Son asidan 2 gun sonra kol bacak kasik agrisi oldumben aradan bir hafta sonra soguk alginligi yasadim onu atlattim grip oldum ben anlamadim bu isi Genişletmek için tıkla ... Sorma birde grip var ne günlere kaldık 😕
Eftalios' Alıntı: Son asidan 2 gun sonra kol bacak kasik agrisi oldumben aradan bir hafta sonra soguk alginligi yasadim onu atlattim grip oldum ben anlamadim bu isi Genişletmek için tıkla ... Sorma birde grip var ne günlere kaldık 😕
Eftalios Daimi Üye Üye 8 Ocak 2022 #717 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Sorma birde grip var ne günlere kaldık 😕 Genişletmek için tıkla ... Rabbim hepimize saglik versin
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Sorma birde grip var ne günlere kaldık 😕 Genişletmek için tıkla ... Rabbim hepimize saglik versin
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 8 Ocak 2022 #718 Eftalios' Alıntı: Rabbim hepimize saglik versin Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım
Eftalios Daimi Üye Üye 8 Ocak 2022 #719 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Amin inşallah canım Genişletmek için tıkla ...
C Corti Daimi Üye Üye 8 Ocak 2022 #720 Zaza74' Alıntı: Allah Allah Ayy çabuk bir çözüm bulsunlar senin bu problemine Acaba probiyotikemi başlasav Genişletmek için tıkla ... Vajinal probiyotik mi?
Zaza74' Alıntı: Allah Allah Ayy çabuk bir çözüm bulsunlar senin bu problemine Acaba probiyotikemi başlasav Genişletmek için tıkla ... Vajinal probiyotik mi?