Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Kızlar benimde bugün randevum vardı muayene oldum sag daki yumurtam büyümüş ama catlayamamis ve kis oluşmuş maglesef önce kistten kurtulalım 1ay oteliyelim dedi.ilac verdi cylo-progynova kullan bitince 7 10 gun icinde adet olursun o zaman bakalım dedi.Solda bir tane yumurta var kist ten kurtulduktan sonra onu büyütürüz dedi.. Dondurulmus 2 emriom vardı biri 3.gün emriosu 6hucreli onun durumu iyi degil dedi. Bir tanede compakt diyordum size hatırlarsanız o( p..)compak dedi onu anlayamadım onun durumu iyi transfere uygun dedi.yani direk compak degilmis basina p..le baslayan bisey dedi ama unuttum.havuz yapalım,birde katil hücre tedavisi uygulayalım transferini yapalım dedi. Sende Adenomiyosiz yok bence o miyom dedi yine aynı seyi soyledi onun icin. Bende durumlar bu arkadaslar limoni

Masalalh
🙂güzel haberlerin devam etsin insalalh canım kat kat artsın degerlerin şükürler olsun mucizen seninle
Binkere şükür gerçekten bu bebek büyük bir mucize benim için. Zaten hep bu hamilelik doğum olayına çok büyük mucize olarak bakardım inanılmaz bir mucize gelirdi ama bu bebişler inşallah hayatımdaki en büyük mucizem olucaklar. Rabbime bin kere şükür 🙁

Kist geçer miymiş peki o zamana kadar. İnşallah geçer. Rabbim sana da verir mucizeni sende ilk g0nden beri güvenmiyorsun o compak olana ama bilmiyorum belkide Rabbim sana ondan bi evlat verecek.. Hakkında en hayırlısı olsun inşallah

Ilacla gecermi dedim gecer dedi bilemedim bende yada ilac sonrasinda baska bisey yapicakmi bilmiyorum.belkide dedigin gibi iyi dedigim kötü, kötü dedigim iyi çıktı baksana belkide bana o evlat olucak kurban oldugum Allah yardımcımız olsun

Can olsunlar sana annecigine sıkı sıkı tutunsun evladin evlatlarin. Mucizelrinle birlikte herdaim mutlu olun insallah canim.sen mutluluğu hakediyorsun. Cektiklerinin hediyesi bu bebiş veya bebislerin rabbimin hediyesi sana canim. Herdaim yüzün gülsün evlatlarinla

Benimde kistim vardi küçük zararsiz demisti adet ilaci vermisti doktorum geçmis seninde insallah öyle olur. Ben transferim olumsuz olduktan sonra ilaclarimi biraktiktan 5.gun sonra adet olmustum adetim devam ediyordu doktora gitmistim agrilara dayanamadim. Miyomum büyüyormus benim birsey anlamadim rahme sıkıntı yapmaz demislerdi transferden once simdi rahme baski yapiyormus ameliyat olucam. Bu deprem üzüntuler falan agrilarim artti dun adetim kesildi fakat ara ara geldi yine . Baska bir doktora gidicem bakalim o diyecek. Psikolojik olarak toparlanirsam gidicem cok ağrilarim var. Insallah canim en kisa zamanda kistinden kurtulursun.