E Elif 8887 Daimi Üye Üye 12 Şubat 2023 #7.161 Asyam17' Alıntı: Masallahhhard ard güzel haberler morel oldu bize elif Rabbim devamını getirsin insallah sağlıkla 🙂 Genişletmek için tıkla ... Saol canim dua edin nolur
Asyam17' Alıntı: Masallahhhard ard güzel haberler morel oldu bize elif Rabbim devamını getirsin insallah sağlıkla 🙂 Genişletmek için tıkla ... Saol canim dua edin nolur
C Corti Daimi Üye Üye 12 Şubat 2023 #7.162 Elif 8887' Alıntı: Kizlar bu arada yumurta donosyonu icin randevu aldim. Randevuye cok az bir sure kala hamile oldugumu ogrendim. Allah sizlerede inşallah beklemediginiz anda bu mutlulugu yasatir Genişletmek için tıkla ... Ne guzel Bir haber daha. Saglikla gel guzel cocuk..
Elif 8887' Alıntı: Kizlar bu arada yumurta donosyonu icin randevu aldim. Randevuye cok az bir sure kala hamile oldugumu ogrendim. Allah sizlerede inşallah beklemediginiz anda bu mutlulugu yasatir Genişletmek için tıkla ... Ne guzel Bir haber daha. Saglikla gel guzel cocuk..
Asyam17 Daimi Üye Üye 12 Şubat 2023 #7.163 Elif 8887' Alıntı: Saol canim dua edin nolur Genişletmek için tıkla ... Her zaman dualarımda bu yoldaki tüm kadınlar icin Rabbim yüzümüzü güldürsün
Elif 8887' Alıntı: Saol canim dua edin nolur Genişletmek için tıkla ... Her zaman dualarımda bu yoldaki tüm kadınlar icin Rabbim yüzümüzü güldürsün
E Elif 8887 Daimi Üye Üye 12 Şubat 2023 #7.164 Corti' Alıntı: Ne guzel Bir haber daha. Saglikla gel guzel cocuk.. Genişletmek için tıkla ... Amin canim insallah. Bu 15. Hamileligim insallah bu sefer hayal kirikligi yasamam
Corti' Alıntı: Ne guzel Bir haber daha. Saglikla gel guzel cocuk.. Genişletmek için tıkla ... Amin canim insallah. Bu 15. Hamileligim insallah bu sefer hayal kirikligi yasamam
C Corti Daimi Üye Üye 12 Şubat 2023 #7.165 Elif 8887' Alıntı: Amin canim insallah. Bu 15. Hamileligim insallah bu sefer hayal kirikligi Genişletmek için tıkla ... Bu sefer gelecek, nolur inan sadece. Oncekilerde kalp atisi duyuyormuydun, zaza gibi miydi senin de dusukler.
Elif 8887' Alıntı: Amin canim insallah. Bu 15. Hamileligim insallah bu sefer hayal kirikligi Genişletmek için tıkla ... Bu sefer gelecek, nolur inan sadece. Oncekilerde kalp atisi duyuyormuydun, zaza gibi miydi senin de dusukler.
E Elif 8887 Daimi Üye Üye 12 Şubat 2023 #7.166 Corti' Alıntı: Bu sefer gelecek, nolur inan sadece. Oncekilerde kalp atisi duyuyormuydun, zaza gibi miydi senin de dusukler. Genişletmek için tıkla ... Yok hic duymadım sadece kese olusuyordu düşüyordu
Corti' Alıntı: Bu sefer gelecek, nolur inan sadece. Oncekilerde kalp atisi duyuyormuydun, zaza gibi miydi senin de dusukler. Genişletmek için tıkla ... Yok hic duymadım sadece kese olusuyordu düşüyordu
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 12 Şubat 2023 #7.167 Elif 8887' Alıntı: Saol ilk defa kalp sesini duydum dua edin nolur Genişletmek için tıkla ... Oyy kurban olurum onun kalbini veren Allaha Allah sonuna kadar seni ve yavrunu korusun Sen onu hak ediyorsun
Elif 8887' Alıntı: Saol ilk defa kalp sesini duydum dua edin nolur Genişletmek için tıkla ... Oyy kurban olurum onun kalbini veren Allaha Allah sonuna kadar seni ve yavrunu korusun Sen onu hak ediyorsun
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 12 Şubat 2023 #7.168 Elif 8887' Alıntı: Yok hic duymadım sadece kese olusuyordu düşüyordu Genişletmek için tıkla ... Elif bir tedavi falan yapıldı mı sana? Yoksa spontan gebelik? Bildiyim kadarıyla avrupada yaşıyorsun Bu gebelikte ek bir tedavi yaptılar mı
Elif 8887' Alıntı: Yok hic duymadım sadece kese olusuyordu düşüyordu Genişletmek için tıkla ... Elif bir tedavi falan yapıldı mı sana? Yoksa spontan gebelik? Bildiyim kadarıyla avrupada yaşıyorsun Bu gebelikte ek bir tedavi yaptılar mı
E Elif 8887 Daimi Üye Üye 12 Şubat 2023 #7.169 Zaza74' Alıntı: Elif bir tedavi falan yapıldı mı sana? Yoksa spontan gebelik? Bildiyim kadarıyla avrupada yaşıyorsun Bu gebelikte ek bir tedavi yaptılar mı Genişletmek için tıkla ... Dusuk yaptim kasim ayinda sonra korundum. Dusukten sonraki ay korundugum ay hamile kaldim. Hic bi tedavi ilac kullanmadim.
Zaza74' Alıntı: Elif bir tedavi falan yapıldı mı sana? Yoksa spontan gebelik? Bildiyim kadarıyla avrupada yaşıyorsun Bu gebelikte ek bir tedavi yaptılar mı Genişletmek için tıkla ... Dusuk yaptim kasim ayinda sonra korundum. Dusukten sonraki ay korundugum ay hamile kaldim. Hic bi tedavi ilac kullanmadim.
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 12 Şubat 2023 #7.170 Elif 8887' Alıntı: Dusuk yaptim kasim ayinda sonra korundum. Dusukten sonraki ay korundugum ay hamile kaldim. Hic bi tedavi ilac kullanmadim. Genişletmek için tıkla ... Yeniden gözün aydın olsun Elif Rabbim evladını korusun
Elif 8887' Alıntı: Dusuk yaptim kasim ayinda sonra korundum. Dusukten sonraki ay korundugum ay hamile kaldim. Hic bi tedavi ilac kullanmadim. Genişletmek için tıkla ... Yeniden gözün aydın olsun Elif Rabbim evladını korusun