Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Canim benim ilkinde murat bey banada dedi yarim saat yetr demisti istedigin yete gidebilirsin egilme kalkma spor yapma sadece demisti hatta tuhaf tuhaf bakmustim delimi ne bu diye. Sen dinleme doktoru yinede yat dinlen ben ucaga binerken nile trdirgin oluyordum. Burdakilerde ayni yapti sadece 10 dakika yatırdılar yolladilar hicbiseyi kisitlama sadece spor yapma dediler o kadar .ben tam tersini yaptim yatttim ara ara yuruyus yaptim cay kahve maydonoz disinda herseyi yedim.kimi riskli gordukleri durumlara murat bey bunlari söyluyor. Benimle birlikte transfer olan arkadsla aynioteldeydik transferden sonra onada faxla hareket etme dedi mesala bende sordum onun naska bir rahatsizligi varmis ben bile sonrafan ögrendim. Hepsiyle görüsuýoruzda ordan biliyorum.

Ayy sağol canım bende öyle tahmin ediyorum mutlaka onun bi başka sorunu vardır diye ki inşallah o da kavuşur yavrusuna... Valla canım dinleniyorum ama fazlası da abartı geliyor bana ya. Yanında bilen biri yok eşim var sadece o da başımda zebani gibi yataktan kalkarken bile tek kalkıp karnına başkı yapma diyor yemek yedikten sonra midem oturmadı sıcak suya bi kaç kere poşet çay bandırıp içim dedim ona bile sinirlendi içirmedi. Bu kadar fazla ya sıcak su niyetine içsem ne olcak sanki bi bardak demi ama. Valla bilmiyorum kuzum inşallah sıkıntı olmaz

Ben kimse ile konuçmadım tanışmadım odamdan çıkmadım nerdeyse

Bakalım hele bugğnde arayan olmadı ya öldü bizim embriyolar gelişmedi çöp oldu belkide
Sağolsun ilgileniyor benle baya da nazlanmak benim doğamda yok evimdeyim şuan dinleniyoru
Cok gecmis olsun.. Allah herkesin yardimcisi olsun

Cok gecmis olsun canım gercekten cok cok acı hem soğuk hem yüzyılın en büyük depremi hem sabaha karşı herkezi uykuda yakalaması resmen facia co acı.Rabbim hepsinin yardımcısı olsun