Ayyy canımsınn inşallah anne yapar beni bu bebelerim rahmin durumu diyi dedi doktor transfer edilen embriyolarda biri 4 AA diğer 3 AA ikiside 5 günlük embriyo doktor kaliteleri çok iyi dedi sizce nasıl
Ayyy canımsınn inşallah anne yapar beni bu bebelerim rahmin durumu diyi dedi doktor transfer edilen embriyolarda biri 4 AA diğer 3 AA ikiside 5 günlük embriyo doktor kaliteleri çok iyi dedi sizce nasıl
Merak etme illa 5 olmasina gerek yok, 4ab ,3 bc bunlar da gebelik veriyor, ki senin embriyolar iyi.Allahin izniyle 2 kisi gittigin kibristan 4 kisi olarak donuyorsun. Bebeklerin seninle..
Rabbimm yüzünüzü güldürsün
Benimde şubatın ikinci haftası gibi transfer düşünülüyor çok az kaldıı ben de heyecanlıyımmm
2 hafta arayla doğurmayıda nasip eder inşallah rabbim
Merak etme illa 5 olmasina gerek yok, 4ab ,3 bc bunlar da gebelik veriyor, ki senin embriyolar iyi.Allahin izniyle 2 kisi gittigin kibristan 4 kisi olarak donuyorsun. Bebeklerin seninle..
Ayy inşallah @Corti m ya ben çok tedirgin oluyorum sanki wc ye gidince akıp gittiler mi diye peçeteyi falan kontrol edesim geliyor inşallah brnle kalır yavrularum peki canım dondurmayı nasıl olursa yapayım gelişimi takip edip arayacaklarmış hani kaliteleri nasıl olursa dondurma dersin
Benimde şubatın ikinci haftası gibi transfer düşünülüyor çok az kaldıı ben de heyecanlıyımmm
Tedavin hayırlı olsun canım. Sürecini takip ediyorum, bizi bilgilendirdiğin için de teşekkür ederim. Bende Murat hocaya tedavi düşünüyorum haziran ayinda. Merkezle ilgili sıkıntı yaşadın mı. Test günün ne zaman 🙂
İnsAllah güzel sonuçlar gelecek