Eftalios Daimi Üye Üye 7 Ocak 2022 #651 Elmf16' Alıntı: Hosbulduk ablam, nasılsınız umarım herkes iyidir. Ben 1 haftadır kötü grip oldum Şükür iyiye gidiyoruz eşinle birlikte Genişletmek için tıkla ... Dikkat edin kendinize canim yeni iyilesmis biri olarak söylüyorum insanin nevri dönüyor gripte
Elmf16' Alıntı: Hosbulduk ablam, nasılsınız umarım herkes iyidir. Ben 1 haftadır kötü grip oldum Şükür iyiye gidiyoruz eşinle birlikte Genişletmek için tıkla ... Dikkat edin kendinize canim yeni iyilesmis biri olarak söylüyorum insanin nevri dönüyor gripte
Eftalios Daimi Üye Üye 7 Ocak 2022 #652 Zaza74' Alıntı: Ultrasona gir bak gör rahminin endometriyumun kaç oldu Genişletmek için tıkla ... Evet bktircam pztesi günü canim insallah kalinlasmistir
Zaza74' Alıntı: Ultrasona gir bak gör rahminin endometriyumun kaç oldu Genişletmek için tıkla ... Evet bktircam pztesi günü canim insallah kalinlasmistir
E Elmf16 Üye Üye 7 Ocak 2022 #653 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Ben buldummm ama reklamları değil kendimi kaybetmeyi Genişletmek için tıkla ... Şuan fena reklam var uzun uzun hemde cildircam 🙁
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Ben buldummm ama reklamları değil kendimi kaybetmeyi Genişletmek için tıkla ... Şuan fena reklam var uzun uzun hemde cildircam 🙁
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 7 Ocak 2022 #654 Elmf16' Alıntı: Hosbulduk ablam, nasılsınız umarım herkes iyidir. Ben 1 haftadır kötü grip oldum Şükür iyiye gidiyoruz eşinle birlikte Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım Bu grip baş alıp gidiyor Benim beşinci aşım çıktı Bugün vurdurucam Bu aşılar sonumuzu çıkarmasa iyidir
Elmf16' Alıntı: Hosbulduk ablam, nasılsınız umarım herkes iyidir. Ben 1 haftadır kötü grip oldum Şükür iyiye gidiyoruz eşinle birlikte Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım Bu grip baş alıp gidiyor Benim beşinci aşım çıktı Bugün vurdurucam Bu aşılar sonumuzu çıkarmasa iyidir
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 7 Ocak 2022 #655 Elmf16' Alıntı: Hosbulduk ablam, nasılsınız umarım herkes iyidir. Ben 1 haftadır kötü grip oldum Şükür iyiye gidiyoruz eşinle birlikte Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun şimdi de grip ateş çoluk çocuk herkes hasta 🙁
Elmf16' Alıntı: Hosbulduk ablam, nasılsınız umarım herkes iyidir. Ben 1 haftadır kötü grip oldum Şükür iyiye gidiyoruz eşinle birlikte Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun şimdi de grip ateş çoluk çocuk herkes hasta 🙁
Eftalios Daimi Üye Üye 7 Ocak 2022 #656 Elmf16' Alıntı: Şuan fena reklam var uzun uzun hemde cildircam 🙁 Genişletmek için tıkla ... Evet maalesef oyle
Elmf16' Alıntı: Şuan fena reklam var uzun uzun hemde cildircam 🙁 Genişletmek için tıkla ... Evet maalesef oyle
E Elmf16 Üye Üye 7 Ocak 2022 #657 Eftalios' Alıntı: Dikkat edin kendinize canim yeni iyilesmis biri olarak söylüyorum insanin nevri dönüyor gripte Genişletmek için tıkla ... Sorma kuzum, Bi öksürük kaldı. Onada nane limon, ıhlamur yapıyorum. Bide shot yapıyorum (taze zencefil, limon, azda karabiber)
Eftalios' Alıntı: Dikkat edin kendinize canim yeni iyilesmis biri olarak söylüyorum insanin nevri dönüyor gripte Genişletmek için tıkla ... Sorma kuzum, Bi öksürük kaldı. Onada nane limon, ıhlamur yapıyorum. Bide shot yapıyorum (taze zencefil, limon, azda karabiber)
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 7 Ocak 2022 #658 Eftalios' Alıntı: Evet bktircam pztesi günü canim insallah kalinlasmistir Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım Şimdi kaç gündür estrofemi kullanıyorsun ve kaç gündür?
Eftalios' Alıntı: Evet bktircam pztesi günü canim insallah kalinlasmistir Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım Şimdi kaç gündür estrofemi kullanıyorsun ve kaç gündür?
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 7 Ocak 2022 #659 Zaza74' Alıntı: Çok geçmiş olsun canım Bu grip baş alıp gidiyor Benim beşinci aşım çıktı Bugün vurdurucam Bu aşılar sonumuzu çıkarmasa iyidir Genişletmek için tıkla ... Yaaa kaç tane yaptircaz ki aşı ben 3 oldum
Zaza74' Alıntı: Çok geçmiş olsun canım Bu grip baş alıp gidiyor Benim beşinci aşım çıktı Bugün vurdurucam Bu aşılar sonumuzu çıkarmasa iyidir Genişletmek için tıkla ... Yaaa kaç tane yaptircaz ki aşı ben 3 oldum
E Elmf16 Üye Üye 7 Ocak 2022 #660 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Geçmiş olsun şimdi de grip ateş çoluk çocuk herkes hasta 🙁 Genişletmek için tıkla ... Sağol canım Allah razı olsun Evet salgın var sanırım
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Geçmiş olsun şimdi de grip ateş çoluk çocuk herkes hasta 🙁 Genişletmek için tıkla ... Sağol canım Allah razı olsun Evet salgın var sanırım