Szr_ Hamiş Melek 5 Ocak 2022 #301 Asyam17' Alıntı: Yasağ ben boşuna dehistirmemisim ismimi gördünüz mü Genişletmek için tıkla ... Sen aktif misin orada
Asyam17' Alıntı: Yasağ ben boşuna dehistirmemisim ismimi gördünüz mü Genişletmek için tıkla ... Sen aktif misin orada
Asyam17 Daimi Üye Üye 5 Ocak 2022 #302 Szr_' Alıntı: Mesajı yazarken fotoğraf simgesinin yanında üç nokta varya oraya bas emoji simgesi çıkıyor ordan abla Genişletmek için tıkla ... Zaza74' Alıntı: Bende çıkmıyor Genişletmek için tıkla ... Bende de çıkmıyor üstelik beğeni yaptığınızda hangi yoruma beğeni yaptığınızda görünmüyor çünkü bildirim aktif degil çok karışık bu site yaw
Szr_' Alıntı: Mesajı yazarken fotoğraf simgesinin yanında üç nokta varya oraya bas emoji simgesi çıkıyor ordan abla Genişletmek için tıkla ... Zaza74' Alıntı: Bende çıkmıyor Genişletmek için tıkla ... Bende de çıkmıyor üstelik beğeni yaptığınızda hangi yoruma beğeni yaptığınızda görünmüyor çünkü bildirim aktif degil çok karışık bu site yaw
Szr_ Hamiş Melek 5 Ocak 2022 #303 Asyam17' Alıntı: Bende de çıkmıyor üstelik beğeni yaptığınızda hangi yoruma beğeni yaptığınızda görünmüyor çünkü bildirim aktif degil çok karışık bu site yaw Genişletmek için tıkla ... Sende pasifsin orada Seni nasıl çözdü madem Adını da değiştirdin
Asyam17' Alıntı: Bende de çıkmıyor üstelik beğeni yaptığınızda hangi yoruma beğeni yaptığınızda görünmüyor çünkü bildirim aktif degil çok karışık bu site yaw Genişletmek için tıkla ... Sende pasifsin orada Seni nasıl çözdü madem Adını da değiştirdin
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 5 Ocak 2022 #304 Asyam17' Alıntı: Bende de çıkmıyor üstelik beğeni yaptığınızda hangi yoruma beğeni yaptığınızda görünmüyor çünkü bildirim aktif degil çok karışık bu site yaw Genişletmek için tıkla ... Bende de hangi msja emoji verildiği göstermiyor
Asyam17' Alıntı: Bende de çıkmıyor üstelik beğeni yaptığınızda hangi yoruma beğeni yaptığınızda görünmüyor çünkü bildirim aktif degil çok karışık bu site yaw Genişletmek için tıkla ... Bende de hangi msja emoji verildiği göstermiyor
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 5 Ocak 2022 #305 Szr_' Alıntı: Sen aktif misin orada Genişletmek için tıkla ... Asyamı çoktan pasif etmiş
Asyam17 Daimi Üye Üye 5 Ocak 2022 #306 Szr_' Alıntı: Sen aktif misin orada Genişletmek için tıkla ... Harbiden ya bakayim hemen simdi Szr_' Alıntı: Sende pasifsin orada Seni nasıl çözdü madem Adını da değiştirdin Genişletmek için tıkla ... Wayyy benimde fişimi çekmiş hele bak ya Ekli dosyalar Screenshot_20220105-230957.png 119,6 KB · Görüntüleme: 69
Szr_' Alıntı: Sen aktif misin orada Genişletmek için tıkla ... Harbiden ya bakayim hemen simdi Szr_' Alıntı: Sende pasifsin orada Seni nasıl çözdü madem Adını da değiştirdin Genişletmek için tıkla ... Wayyy benimde fişimi çekmiş hele bak ya
Szr_ Hamiş Melek 5 Ocak 2022 #307 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Bende de hangi msja emoji verildiği göstermiyor Genişletmek için tıkla ... Telefonun emojilerini kabul etmiyor Sadece sitenin emojilerini kullanabiliyorsun
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Bende de hangi msja emoji verildiği göstermiyor Genişletmek için tıkla ... Telefonun emojilerini kabul etmiyor Sadece sitenin emojilerini kullanabiliyorsun
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 5 Ocak 2022 #308 Admin bizim neden emojilerimiz aktiv değil Üstelik telefondan gönderilen emojiler rapor olarak yazıyor Yardım et Ekli dosyalar 60768AE5-52CD-4E1F-8543-EF2186FE13A5.png 1,2 MB · Görüntüleme: 60
Admin bizim neden emojilerimiz aktiv değil Üstelik telefondan gönderilen emojiler rapor olarak yazıyor Yardım et
Szr_ Hamiş Melek 5 Ocak 2022 #309 Asyam17' Alıntı: Harbiden ya bakayim hemen simdi Wayyy benimde fişimi çekmiş hele bak ya Genişletmek için tıkla ... Demek ki bu isimle ilgili bir mevzu değil
Asyam17' Alıntı: Harbiden ya bakayim hemen simdi Wayyy benimde fişimi çekmiş hele bak ya Genişletmek için tıkla ... Demek ki bu isimle ilgili bir mevzu değil
Asyam17 Daimi Üye Üye 5 Ocak 2022 #310 Zaza74' Alıntı: Asyamı çoktan pasif etmiş Genişletmek için tıkla ... Zaza fisimi çekmiş benimde ne diyodukk cokkkkta tınnnnnnbu arada emojileri buldum
Zaza74' Alıntı: Asyamı çoktan pasif etmiş Genişletmek için tıkla ... Zaza fisimi çekmiş benimde ne diyodukk cokkkkta tınnnnnnbu arada emojileri buldum