M morpati Hamiş Melek 5 Ocak 2022 #271 LittleBd' Alıntı: Kanamam olmadı canım . Aslında herşey yolunda ama doktor son ana kadar temkinli Genişletmek için tıkla ... Kanama yok, kalp duyulmus.. Temkinini kendi icinde yasasin. Resmen moralini bozuyor.
LittleBd' Alıntı: Kanamam olmadı canım . Aslında herşey yolunda ama doktor son ana kadar temkinli Genişletmek için tıkla ... Kanama yok, kalp duyulmus.. Temkinini kendi icinde yasasin. Resmen moralini bozuyor.
M morpati Hamiş Melek 5 Ocak 2022 #272 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Morpati mi hastanedeymis Genişletmek için tıkla ... Yok canim, Minimini35 vardi ya o. Reduksiyon olmus bugün
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Morpati mi hastanedeymis Genişletmek için tıkla ... Yok canim, Minimini35 vardi ya o. Reduksiyon olmus bugün
L LittleBd Aktif Üye Üye 5 Ocak 2022 #273 morpati' Alıntı: Kanama yok, kalp duyulmus.. Temkinini kendi icinde yasasin. Resmen moralini bozuyor. Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle
morpati' Alıntı: Kanama yok, kalp duyulmus.. Temkinini kendi icinde yasasin. Resmen moralini bozuyor. Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle
M morpati Hamiş Melek 5 Ocak 2022 #274 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Sen iyimisin canım kafam karıştı zaten yeni öğrenmeye başlamıştım offf kim nerede nasıl Genişletmek için tıkla ... Normal buraya henüz alisamadik Cok reklam var, Reklami gösterme butonuna basmaktan canim cikti 🙂 Sukur ben iyiyim canim
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Sen iyimisin canım kafam karıştı zaten yeni öğrenmeye başlamıştım offf kim nerede nasıl Genişletmek için tıkla ... Normal buraya henüz alisamadik Cok reklam var, Reklami gösterme butonuna basmaktan canim cikti 🙂 Sukur ben iyiyim canim
Eftalios Daimi Üye Üye 5 Ocak 2022 #275 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Ya onu mıncık mıncık sev benim için Genişletmek için tıkla ...
Eftalios Daimi Üye Üye 5 Ocak 2022 #276 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Sen iyimisin canım kafam karıştı zaten yeni öğrenmeye başlamıştım offf kim nerede nasıl Genişletmek için tıkla ...
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Sen iyimisin canım kafam karıştı zaten yeni öğrenmeye başlamıştım offf kim nerede nasıl Genişletmek için tıkla ...
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 5 Ocak 2022 #277 YesilDomates' Alıntı: @morpati hastanede şuanda işlem bitmiş yatış verilmis enfeksiyon riskine karşı antibiyotik tedavisi uygulanacakmis. Rabbim diğer evladını bağışlasın Genişletmek için tıkla ... Amiiiinnnn Yeşildomates bizden çok selamımızı ilet İnşallah aramısa sapa sağlam evladıyla dönsün
YesilDomates' Alıntı: @morpati hastanede şuanda işlem bitmiş yatış verilmis enfeksiyon riskine karşı antibiyotik tedavisi uygulanacakmis. Rabbim diğer evladını bağışlasın Genişletmek için tıkla ... Amiiiinnnn Yeşildomates bizden çok selamımızı ilet İnşallah aramısa sapa sağlam evladıyla dönsün
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 5 Ocak 2022 #278 morpati' Alıntı: Bu sefer olacak Allahin izniyle, Rabbim bütün zorluklara kolaylik eylesin. Ol desin insallah ve olsun. 20 gün ara ile dusunursek 2 aya yaklasirken transferini olman gerek. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim canlarım Martın 7 si son lemfosit aşım olucak Biotexcom şuan kapalı Andrey dedi iş başlasın Elenayla orogram çizicekler
morpati' Alıntı: Bu sefer olacak Allahin izniyle, Rabbim bütün zorluklara kolaylik eylesin. Ol desin insallah ve olsun. 20 gün ara ile dusunursek 2 aya yaklasirken transferini olman gerek. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim canlarım Martın 7 si son lemfosit aşım olucak Biotexcom şuan kapalı Andrey dedi iş başlasın Elenayla orogram çizicekler
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 5 Ocak 2022 #279 Szr_' Alıntı: yaaaa buda harika 🙂)))))) @Asyam17 Genişletmek için tıkla ... Kızzz sen bunları nerden buluyorsun
Szr_' Alıntı: yaaaa buda harika 🙂)))))) @Asyam17 Genişletmek için tıkla ... Kızzz sen bunları nerden buluyorsun
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 5 Ocak 2022 #280 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Sen iyimisin canım kafam karıştı zaten yeni öğrenmeye başlamıştım offf kim nerede nasıl Genişletmek için tıkla ... Minimini35 arkadaşımızın ikizlerden biri sorunlu olduğu için reduksiyon yaptılar
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Sen iyimisin canım kafam karıştı zaten yeni öğrenmeye başlamıştım offf kim nerede nasıl Genişletmek için tıkla ... Minimini35 arkadaşımızın ikizlerden biri sorunlu olduğu için reduksiyon yaptılar