Valla canım o pozitiv sözleri duymaya bizim de ihtiyacımız var, neler söyledi bildiği duyduğu birşey mi var? Tüm antenlerimi açmışım biotexcom dan gelecek güzel haberleri bekliyoruz.
Tsh ve serbest olan normal cikmis sinir 4.5 ben hashimato tiroid hastasi oldugum icinsurekli tsh veriyorum senin normal cikmis doktor ne dedi yanliz beta hcg 2.39 ne demek onu anlamadim benim hayatim boyu 00 ciktigi icin 2.39 varmi yokmu anlamadim canim ozur diletim tsh normal cik dusuk deil cokda yuksek deil
Anladim canim kusuruma bakma benim arkadsin yazmissin dogru kafam doluydu arkadasim yazdigini simdi gördüm ama hamilelik degerini bilen arkadaslarimizdan mutlaka cevap verirler yanlis yonlendirmek istemem arkadasini ama degeri düşük gibi geldi bana yinede bilen birine sormak lazim
Anladim canim kusuruma bakma benim arkadsin yazmissin dogru kafam doluydu arkadasim yazdigini simdi gördüm ama hamilelik degerini bilen arkadaslarimizdan mutlaka cevap verirler yanlis yonlendirmek istemem arkadasini ama degeri düşük gibi geldi bana yinede bilen birine sormak lazim