Z Zaza74 Daimi Üye Üye 11 Şubat 2022 #2.091 Herşeyçokgüzelolacak' Alıntı: Bence zazacım hepimiz donasyon öncesi sperm DNA hasarına baktırmalıyız en azından olmadığında insan bilir ki sebep yumurta kaynaklı ben öyle düşünüyorum bu arada nasıl bakılıyor nerde bilen yaptıran varsa bilgi verse de bizler de gitmeden bakalım Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum Bizim dna hasarına düzen labaratuvarında bakıldı
Herşeyçokgüzelolacak' Alıntı: Bence zazacım hepimiz donasyon öncesi sperm DNA hasarına baktırmalıyız en azından olmadığında insan bilir ki sebep yumurta kaynaklı ben öyle düşünüyorum bu arada nasıl bakılıyor nerde bilen yaptıran varsa bilgi verse de bizler de gitmeden bakalım Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum Bizim dna hasarına düzen labaratuvarında bakıldı
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 11 Şubat 2022 #2.092 Makaron' Alıntı: Hayır, ama böyle bir risk olduğunu bilsek baktırırdık zaten hemen veriyolarmış sonucunu . Herseyde bir hayır vardır Genişletmek için tıkla ... Makaron sperm dna hasarı cevabı en az 7-10 güne çıkıyor
Makaron' Alıntı: Hayır, ama böyle bir risk olduğunu bilsek baktırırdık zaten hemen veriyolarmış sonucunu . Herseyde bir hayır vardır Genişletmek için tıkla ... Makaron sperm dna hasarı cevabı en az 7-10 güne çıkıyor
H Herşeyçokgüzelolacak Daimi Üye Üye 11 Şubat 2022 #2.093 Zaza74' Alıntı: Aynen katılıyorum Bizim dna hasarına düzen labaratuvarında bakıldı Genişletmek için tıkla ... Bende düzen laboratuvarı ile iletişimi geçtim eşim de baktıralım dedi belki de yaşadığım kimyasallar ondandır baktırmak lazım
Zaza74' Alıntı: Aynen katılıyorum Bizim dna hasarına düzen labaratuvarında bakıldı Genişletmek için tıkla ... Bende düzen laboratuvarı ile iletişimi geçtim eşim de baktıralım dedi belki de yaşadığım kimyasallar ondandır baktırmak lazım
H Herşeyçokgüzelolacak Daimi Üye Üye 11 Şubat 2022 #2.094 O değilse de en azından yumurta kalitesi olduğundan emin olurum artık rahatlarım
H Herşeyçokgüzelolacak Daimi Üye Üye 11 Şubat 2022 #2.095 Zaza74' Alıntı: Makaron sperm dna hasarı cevabı en az 7-10 güne çıkıyor Genişletmek için tıkla ... Sonuç 15-20 güne çıkar dediler
Zaza74' Alıntı: Makaron sperm dna hasarı cevabı en az 7-10 güne çıkıyor Genişletmek için tıkla ... Sonuç 15-20 güne çıkar dediler
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 11 Şubat 2022 #2.096 Herşeyçokgüzelolacak' Alıntı: Sonuç 15-20 güne çıkar dediler Genişletmek için tıkla ... Aynen Bizim cevapta öyle uzun sürdü 6-7 sene oldu yapalı
Herşeyçokgüzelolacak' Alıntı: Sonuç 15-20 güne çıkar dediler Genişletmek için tıkla ... Aynen Bizim cevapta öyle uzun sürdü 6-7 sene oldu yapalı
H Herşeyçokgüzelolacak Daimi Üye Üye 11 Şubat 2022 #2.097 Zaza74' Alıntı: Aynen Bizim cevapta öyle uzun sürdü 6-7 sene oldu yapalı Genişletmek için tıkla ... Dilerim bu sefer gönlünden geçen nasip olur bu arada zirka ne yaptı başladı mı mektup01 haberiniz var mı
Zaza74' Alıntı: Aynen Bizim cevapta öyle uzun sürdü 6-7 sene oldu yapalı Genişletmek için tıkla ... Dilerim bu sefer gönlünden geçen nasip olur bu arada zirka ne yaptı başladı mı mektup01 haberiniz var mı
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 11 Şubat 2022 #2.098 Herşeyçokgüzelolacak' Alıntı: Dilerim bu sefer gönlünden geçen nasip olur bu arada zirka ne yaptı başladı mı mektup01 haberiniz var mı Genişletmek için tıkla ... Zirka nisan mayıs aylarında başlıyacak Mektup01 bana küstü o dönemde İnşAllah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Herşeyçokgüzelolacak' Alıntı: Dilerim bu sefer gönlünden geçen nasip olur bu arada zirka ne yaptı başladı mı mektup01 haberiniz var mı Genişletmek için tıkla ... Zirka nisan mayıs aylarında başlıyacak Mektup01 bana küstü o dönemde İnşAllah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Eftalios Daimi Üye Üye 11 Şubat 2022 #2.099 Zaza74' Alıntı: Zirka nisan mayıs aylarında başlıyacak Mektup01 bana küstü o dönemde İnşAllah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün Genişletmek için tıkla ... Amiiinnnnnn
Zaza74' Alıntı: Zirka nisan mayıs aylarında başlıyacak Mektup01 bana küstü o dönemde İnşAllah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün Genişletmek için tıkla ... Amiiinnnnnn
Eftalios Daimi Üye Üye 11 Şubat 2022 #2.100 Ayyy kizlarr ukraynada yasayan yabanci kokenli vatanlaslara ulkeyi terk etmeleri soyleniyormus savas cikacak diye
Ayyy kizlarr ukraynada yasayan yabanci kokenli vatanlaslara ulkeyi terk etmeleri soyleniyormus savas cikacak diye