Z Zaza74 Daimi Üye Üye 5 Şubat 2022 #1.981 Corti' Alıntı: Dualarimizseninle, artik don olsun insallah.. Genişletmek için tıkla ... Seninde tedavin mutlu sonla bitsin canım Baktım bu doktora Yemin ederim bu doktordada olmuşum-)) Artık Ankarada gezdiğim doktor kalmadı
Corti' Alıntı: Dualarimizseninle, artik don olsun insallah.. Genişletmek için tıkla ... Seninde tedavin mutlu sonla bitsin canım Baktım bu doktora Yemin ederim bu doktordada olmuşum-)) Artık Ankarada gezdiğim doktor kalmadı
C Corti Daimi Üye Üye 5 Şubat 2022 #1.983 Zaza74' Alıntı: Seninde tedavin mutlu sonla bitsin canım Baktım bu doktora Yemin ederim bu doktordada olmuşum-)) Artık Ankarada gezdiğim doktor kalmad Genişletmek için tıkla ... Senin durumum bence immunolojik, bagisiklik sistemi bi yerde farkli calisiyor. Bu lenfosit asisi care olsun … 2 tane daha mi kaldi?
Zaza74' Alıntı: Seninde tedavin mutlu sonla bitsin canım Baktım bu doktora Yemin ederim bu doktordada olmuşum-)) Artık Ankarada gezdiğim doktor kalmad Genişletmek için tıkla ... Senin durumum bence immunolojik, bagisiklik sistemi bi yerde farkli calisiyor. Bu lenfosit asisi care olsun … 2 tane daha mi kaldi?
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 5 Şubat 2022 #1.984 Corti' Alıntı: Senin durumum bence immunolojik, bagisiklik sistemi bi yerde farkli calisiyor. Bu lenfosit asisi care olsun … 2 tane daha mi kaldi? Genişletmek için tıkla ... 3 tane kaldı lemfosit aşısı ANA pozitiv çıkmıştı bende
Corti' Alıntı: Senin durumum bence immunolojik, bagisiklik sistemi bi yerde farkli calisiyor. Bu lenfosit asisi care olsun … 2 tane daha mi kaldi? Genişletmek için tıkla ... 3 tane kaldı lemfosit aşısı ANA pozitiv çıkmıştı bende
C Corti Daimi Üye Üye 5 Şubat 2022 #1.986 Zaza74' Alıntı: Ama bir doktor ciddiye almadı o ANA pozitivi Genişletmek için tıkla ... Ana pozitifligi bende de vardir. Dedigin gibi her doktor onemsemiyor.
Zaza74' Alıntı: Ama bir doktor ciddiye almadı o ANA pozitivi Genişletmek için tıkla ... Ana pozitifligi bende de vardir. Dedigin gibi her doktor onemsemiyor.
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 6 Şubat 2022 #1.987 Corti' Alıntı: Ana pozitifligi bende de vardir. Dedigin gibi her doktor onemsemiyor. Genişletmek için tıkla ... Vallah ben bu işten anlamadım gittim Bizim iş Allaha kalmış
Corti' Alıntı: Ana pozitifligi bende de vardir. Dedigin gibi her doktor onemsemiyor. Genişletmek için tıkla ... Vallah ben bu işten anlamadım gittim Bizim iş Allaha kalmış
C Corti Daimi Üye Üye 6 Şubat 2022 #1.988 Zaza74' Alıntı: Vallah ben bu işten anlamadım gittim Bizim iş Allaha kalmış Genişletmek için tıkla ... Allahin izniyle olacak. Sifa olsun bu lemfosit sana..
Zaza74' Alıntı: Vallah ben bu işten anlamadım gittim Bizim iş Allaha kalmış Genişletmek için tıkla ... Allahin izniyle olacak. Sifa olsun bu lemfosit sana..
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 6 Şubat 2022 #1.989 Corti' Alıntı: Allahin izniyle olacak. Sifa olsun bu lemfosit sana.. Genişletmek için tıkla ... Amiiin canım Bu prografıda kullanıcam bakalım ne göstericek Sen hiç gebe kaldın mı?
Corti' Alıntı: Allahin izniyle olacak. Sifa olsun bu lemfosit sana.. Genişletmek için tıkla ... Amiiin canım Bu prografıda kullanıcam bakalım ne göstericek Sen hiç gebe kaldın mı?
C Corti Daimi Üye Üye 6 Şubat 2022 #1.990 Zaza74' Alıntı: Amiiin canım Bu prografıda kullanıcam bakalım ne göstericek Sen hiç gebe kaldın mı? Genişletmek için tıkla ... Iki gebelik oldu, ikisi de dusukle sonuclandi.
Zaza74' Alıntı: Amiiin canım Bu prografıda kullanıcam bakalım ne göstericek Sen hiç gebe kaldın mı? Genişletmek için tıkla ... Iki gebelik oldu, ikisi de dusukle sonuclandi.