E Elif 8887 Daimi Üye Üye 5 Ocak 2022 #161 Zaza74' Alıntı: Melekler mekanından indir Genişletmek için tıkla ... Aplikasyon yok demişti ama
E Elif 8887 Daimi Üye Üye 5 Ocak 2022 #162 @Zaza74 senden haber bekliyorum bugundu gorusmen değil mi. Lenfosit aşısı icin
Asyam17 Daimi Üye Üye 5 Ocak 2022 #163 Eftalios' Alıntı: Harikasin yaaa❤❤❤ Genişletmek için tıkla ...
Asyam17 Daimi Üye Üye 5 Ocak 2022 #165 Zaza74' Alıntı: Asyam bak gör sayfan böyle değil mi Aynı eski sayfamız gibi Genişletmek için tıkla ... Tamam şimdi düzeldi zaza Zaza74' Alıntı: Asyam bak gör sayfan böyle değil mi Aynı eski sayfamız gibi Genişletmek için tıkla ...
Zaza74' Alıntı: Asyam bak gör sayfan böyle değil mi Aynı eski sayfamız gibi Genişletmek için tıkla ... Tamam şimdi düzeldi zaza Zaza74' Alıntı: Asyam bak gör sayfan böyle değil mi Aynı eski sayfamız gibi Genişletmek için tıkla ...
Eftalios Daimi Üye Üye 5 Ocak 2022 #166 Mügü' Alıntı: Günaydın kızlar sabah kahvesi benden olsun Genişletmek için tıkla ... Gunaydin afiyet seker olsun
Mügü' Alıntı: Günaydın kızlar sabah kahvesi benden olsun Genişletmek için tıkla ... Gunaydin afiyet seker olsun
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 5 Ocak 2022 #167 Elif 8887' Alıntı: @Zaza74 senden haber bekliyorum bugundu gorusmen değil mi. Lenfosit aşısı icin Genişletmek için tıkla ... Her şeyi konuşucam Benimde 1 kürtaj(23 yaşımda) 10 düşük var 11 defa gebe kalmışım Ama bir tanesinin bile kalp atışını duyamadım Dönünce doktordan anlatıcam Bugün 14.30 randevum Elif eski mesajıma cevap yazmadın Sana sorular sordum kuzum
Elif 8887' Alıntı: @Zaza74 senden haber bekliyorum bugundu gorusmen değil mi. Lenfosit aşısı icin Genişletmek için tıkla ... Her şeyi konuşucam Benimde 1 kürtaj(23 yaşımda) 10 düşük var 11 defa gebe kalmışım Ama bir tanesinin bile kalp atışını duyamadım Dönünce doktordan anlatıcam Bugün 14.30 randevum Elif eski mesajıma cevap yazmadın Sana sorular sordum kuzum
YesilDomates Hamiş Melek 5 Ocak 2022 #168 Mügü' Alıntı: Günaydın kızlar sabah kahvesi benden olsun Genişletmek için tıkla ... Kave yasak bize
Szr_ Hamiş Melek 5 Ocak 2022 #169 Asyam17' Alıntı: Inşallah morpati Szr benim isim değişti (umudumbayto) burda hepinizi görmek çok guzel Genişletmek için tıkla ... Kız niye aynı ismi yapmadın 🙂)
Asyam17' Alıntı: Inşallah morpati Szr benim isim değişti (umudumbayto) burda hepinizi görmek çok guzel Genişletmek için tıkla ... Kız niye aynı ismi yapmadın 🙂)
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 5 Ocak 2022 #170 Mügü' Alıntı: Günaydın kızlar sabah kahvesi benden olsun Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun