M morpati Hamiş Melek 22 Ocak 2022 #1.441 Zaza74' Alıntı: Elif kuzum bak ben senin durumundayım Lemfosit aşısı İntralipid ve prograf tablet İnşAllah benim güzel sonucum sanada umut olur Genişletmek için tıkla ... Allah yardimcin olsun canim
Zaza74' Alıntı: Elif kuzum bak ben senin durumundayım Lemfosit aşısı İntralipid ve prograf tablet İnşAllah benim güzel sonucum sanada umut olur Genişletmek için tıkla ... Allah yardimcin olsun canim
M morpati Hamiş Melek 22 Ocak 2022 #1.442 Makaron' Alıntı: Öncelikle kestane balının diyarı Kiev den herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... Süper bir haber, Rabbim seninle olsun insallah.
Makaron' Alıntı: Öncelikle kestane balının diyarı Kiev den herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... Süper bir haber, Rabbim seninle olsun insallah.
Eftalios Daimi Üye Üye 22 Ocak 2022 #1.443 Insallah makaron kardesim dularimiz seninle olacak guzel haberlerle dön kievden
M morpati Hamiş Melek 22 Ocak 2022 #1.444 Elif 8887' Alıntı: 10 yıldır evliyim artık ümidim kalmadı.Ama Allah'tan ümit kesilmez Genişletmek için tıkla ... Hic te ümidimiz hep devam edecek. Taa ki Rabbimin izniyle olana kadar. Karamsarlık yok lütfen.
Elif 8887' Alıntı: 10 yıldır evliyim artık ümidim kalmadı.Ama Allah'tan ümit kesilmez Genişletmek için tıkla ... Hic te ümidimiz hep devam edecek. Taa ki Rabbimin izniyle olana kadar. Karamsarlık yok lütfen.
M morpati Hamiş Melek 22 Ocak 2022 #1.445 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Amin inşallah Rabbim sana bize hepimize annelik duygusunu tattırsın herşeyi doya doya yaşatsın Genişletmek için tıkla ... Amin, insallah
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Amin inşallah Rabbim sana bize hepimize annelik duygusunu tattırsın herşeyi doya doya yaşatsın Genişletmek için tıkla ... Amin, insallah
M morpati Hamiş Melek 22 Ocak 2022 #1.446 Makaron' Alıntı: Amin inşallah Zaza Andreyden öğrendim burada olduğunuzu ☺️ Çarşamba günü transferim var . Rahim iyi dedi Elena bir sorun görünmüyor şimdilik bakalım Genişletmek için tıkla ... Dualarimiz seninle canim
Makaron' Alıntı: Amin inşallah Zaza Andreyden öğrendim burada olduğunuzu ☺️ Çarşamba günü transferim var . Rahim iyi dedi Elena bir sorun görünmüyor şimdilik bakalım Genişletmek için tıkla ... Dualarimiz seninle canim
M morpati Hamiş Melek 22 Ocak 2022 #1.447 Makaron' Alıntı: Embriyoglue yapmadı Elena , ikili transferi baya konuştuk ama onu da yapmıyoruz , tekli transfer yine . Amin inşallah hepimizin yüzü gülsün Genişletmek için tıkla ... Canim bende de hicbiri yoktu. Rahim durumun iyi oldugu icin bozmak istememistir.
Makaron' Alıntı: Embriyoglue yapmadı Elena , ikili transferi baya konuştuk ama onu da yapmıyoruz , tekli transfer yine . Amin inşallah hepimizin yüzü gülsün Genişletmek için tıkla ... Canim bende de hicbiri yoktu. Rahim durumun iyi oldugu icin bozmak istememistir.
Eftalios Daimi Üye Üye 22 Ocak 2022 #1.448 morpati' Alıntı: Hic te ümidimiz hep devam edecek. Taa ki Rabbimin izniyle olana kadar. Karamsarlık yok lütfen. Genişletmek için tıkla ... Aynen katiliyorum pes etmek yokkk er gec anne olucaz bu yolda rabbim yuzlerimizi güldürsün
morpati' Alıntı: Hic te ümidimiz hep devam edecek. Taa ki Rabbimin izniyle olana kadar. Karamsarlık yok lütfen. Genişletmek için tıkla ... Aynen katiliyorum pes etmek yokkk er gec anne olucaz bu yolda rabbim yuzlerimizi güldürsün
M morpati Hamiş Melek 22 Ocak 2022 #1.449 Eftalios' Alıntı: Aynen katiliyorum pes etmek yokkk er gec anne olucaz bu yolda rabbim yuzlerimizi güldürsün Genişletmek için tıkla ... Aminnn
Eftalios' Alıntı: Aynen katiliyorum pes etmek yokkk er gec anne olucaz bu yolda rabbim yuzlerimizi güldürsün Genişletmek için tıkla ... Aminnn
Eftalios Daimi Üye Üye 22 Ocak 2022 #1.450 morpati' Alıntı: Aminnn Genişletmek için tıkla ... Amiiiiiinnnnn insallahhhhhh bizde tadalim bu duyguyu hepimiz
morpati' Alıntı: Aminnn Genişletmek için tıkla ... Amiiiiiinnnnn insallahhhhhh bizde tadalim bu duyguyu hepimiz