Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 21 Ocak 2022 #1.431 Elif 8887' Alıntı: Ben hala acemiyim bu sitelerde tuhaf şeyler oluyor Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah Rabbim sana bize hepimize annelik duygusunu tattırsın herşeyi doya doya yaşatsın
Elif 8887' Alıntı: Ben hala acemiyim bu sitelerde tuhaf şeyler oluyor Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah Rabbim sana bize hepimize annelik duygusunu tattırsın herşeyi doya doya yaşatsın
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 21 Ocak 2022 #1.432 Elif 8887' Alıntı: iki Genişletmek için tıkla ... Amiiiiiinnnnn
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 21 Ocak 2022 #1.433 Makaron' Alıntı: Öncelikle kestane balının diyarı Kiev den herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... Makaron ayyyy çok mutlu oldun Allah yolunu açık etsin Allah evlatla seni sevindirsin bu defa Durumlar nasıl anlatsana Rahim durumu nasıl Ne zaman transfer İlk senin güzel sonucunla bu sayfamız bayram etsin Her kese moral ve umut ol inşAllah
Makaron' Alıntı: Öncelikle kestane balının diyarı Kiev den herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... Makaron ayyyy çok mutlu oldun Allah yolunu açık etsin Allah evlatla seni sevindirsin bu defa Durumlar nasıl anlatsana Rahim durumu nasıl Ne zaman transfer İlk senin güzel sonucunla bu sayfamız bayram etsin Her kese moral ve umut ol inşAllah
M Makaron Daimi Üye Üye 21 Ocak 2022 #1.434 Zaza74' Alıntı: Makaron ayyyy çok mutlu oldun Allah yolunu açık etsin Allah evlatla seni sevindirsin bu defa Durumlar nasıl anlatsana Rahim durumu nasıl Ne zaman transfer İlk senin güzel sonucunla bu sayfamız bayram etsin Her kese moral ve umut ol inşAllah Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah Zaza Andreyden öğrendim burada olduğunuzu ☺️ Çarşamba günü transferim var . Rahim iyi dedi Elena bir sorun görünmüyor şimdilik bakalım
Zaza74' Alıntı: Makaron ayyyy çok mutlu oldun Allah yolunu açık etsin Allah evlatla seni sevindirsin bu defa Durumlar nasıl anlatsana Rahim durumu nasıl Ne zaman transfer İlk senin güzel sonucunla bu sayfamız bayram etsin Her kese moral ve umut ol inşAllah Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah Zaza Andreyden öğrendim burada olduğunuzu ☺️ Çarşamba günü transferim var . Rahim iyi dedi Elena bir sorun görünmüyor şimdilik bakalım
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 21 Ocak 2022 #1.435 Makaron' Alıntı: Amin inşallah Zaza Andreyden öğrendim burada olduğunuzu ☺️ Çarşamba günü transferim var . Rahim iyi dedi Elena bir sorun görünmüyor şimdilik bakalım Genişletmek için tıkla ... Hadi hayırlısı olsun canım bebişlerinle döneceksin ne güzel tatlı telaş heyecan vardır şimdi
Makaron' Alıntı: Amin inşallah Zaza Andreyden öğrendim burada olduğunuzu ☺️ Çarşamba günü transferim var . Rahim iyi dedi Elena bir sorun görünmüyor şimdilik bakalım Genişletmek için tıkla ... Hadi hayırlısı olsun canım bebişlerinle döneceksin ne güzel tatlı telaş heyecan vardır şimdi
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 21 Ocak 2022 #1.436 Makaron' Alıntı: Amin inşallah Zaza Andreyden öğrendim burada olduğunuzu ☺️ Çarşamba günü transferim var . Rahim iyi dedi Elena bir sorun görünmüyor şimdilik bakalım Genişletmek için tıkla ... Artık bir birimizi Andrey sayesinde buluyoruz Geçende climentinne numaramı istemiş Andreyden Makaron sana embrioglu yapıldı mı? Tekli mi transfer olucak? Allah bu transferinde yüzünü güldürsün
Makaron' Alıntı: Amin inşallah Zaza Andreyden öğrendim burada olduğunuzu ☺️ Çarşamba günü transferim var . Rahim iyi dedi Elena bir sorun görünmüyor şimdilik bakalım Genişletmek için tıkla ... Artık bir birimizi Andrey sayesinde buluyoruz Geçende climentinne numaramı istemiş Andreyden Makaron sana embrioglu yapıldı mı? Tekli mi transfer olucak? Allah bu transferinde yüzünü güldürsün
M Makaron Daimi Üye Üye 22 Ocak 2022 #1.437 Zaza74' Alıntı: Artık bir birimizi Andrey sayesinde buluyoruz Geçende climentinne numaramı istemiş Andreyden Makaron sana embrioglu yapıldı mı? Tekli mi transfer olucak? Allah bu transferinde yüzünü güldürsün Genişletmek için tıkla ... Embriyoglue yapmadı Elena , ikili transferi baya konuştuk ama onu da yapmıyoruz , tekli transfer yine . Amin inşallah hepimizin yüzü gülsün
Zaza74' Alıntı: Artık bir birimizi Andrey sayesinde buluyoruz Geçende climentinne numaramı istemiş Andreyden Makaron sana embrioglu yapıldı mı? Tekli mi transfer olucak? Allah bu transferinde yüzünü güldürsün Genişletmek için tıkla ... Embriyoglue yapmadı Elena , ikili transferi baya konuştuk ama onu da yapmıyoruz , tekli transfer yine . Amin inşallah hepimizin yüzü gülsün
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 22 Ocak 2022 #1.438 Makaron' Alıntı: Embriyoglue yapmadı Elena , ikili transferi baya konuştuk ama onu da yapmıyoruz , tekli transfer yine . Amin inşallah hepimizin yüzü gülsün Genişletmek için tıkla ... Salı akşam hatırlat sana bol bol dualar yağdıralım burdan kuzum❤️
Makaron' Alıntı: Embriyoglue yapmadı Elena , ikili transferi baya konuştuk ama onu da yapmıyoruz , tekli transfer yine . Amin inşallah hepimizin yüzü gülsün Genişletmek için tıkla ... Salı akşam hatırlat sana bol bol dualar yağdıralım burdan kuzum❤️
Eftalios Daimi Üye Üye 22 Ocak 2022 #1.439 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Amin inşallah Rabbim sana bize hepimize annelik duygusunu tattırsın herşeyi doya doya yaşatsın Genişletmek için tıkla ... Amiiiiiinnnnnn
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Amin inşallah Rabbim sana bize hepimize annelik duygusunu tattırsın herşeyi doya doya yaşatsın Genişletmek için tıkla ... Amiiiiiinnnnnn
Eftalios Daimi Üye Üye 22 Ocak 2022 #1.440 Makaron' Alıntı: Amin inşallah Zaza Andreyden öğrendim burada olduğunuzu ☺️ Çarşamba günü transferim var . Rahim iyi dedi Elena bir sorun görünmüyor şimdilik bakalım Genişletmek için tıkla ... Rabbim insallah dileklerini gerçekleştirsin hayirli transferlerin olsun insallahhh
Makaron' Alıntı: Amin inşallah Zaza Andreyden öğrendim burada olduğunuzu ☺️ Çarşamba günü transferim var . Rahim iyi dedi Elena bir sorun görünmüyor şimdilik bakalım Genişletmek için tıkla ... Rabbim insallah dileklerini gerçekleştirsin hayirli transferlerin olsun insallahhh