Eftalios Daimi Üye Üye 13 Ocak 2022 #1.191 Szr_' Alıntı: Valla çiçek çikolatayı görünce galiba yeniden isteyecek bu beni dedim Genişletmek için tıkla ... valla cok sanslisin. Rabbim mutlulugunuzu daim etsin.
Szr_' Alıntı: Valla çiçek çikolatayı görünce galiba yeniden isteyecek bu beni dedim Genişletmek için tıkla ... valla cok sanslisin. Rabbim mutlulugunuzu daim etsin.
Eftalios Daimi Üye Üye 13 Ocak 2022 #1.192 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Bazı yerlere belediyeler koymuş burda var bir tane harika canım 2 odalı içine de polar koymuşlar dışarı çıktığım zaman atarım resmini Genişletmek için tıkla ... At canim benim
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Bazı yerlere belediyeler koymuş burda var bir tane harika canım 2 odalı içine de polar koymuşlar dışarı çıktığım zaman atarım resmini Genişletmek için tıkla ... At canim benim
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 13 Ocak 2022 #1.193 Eftalios' Alıntı: Harika yaaa valla cok sanslisin tebrik ediyorum eşini benimki benim doğum günümün tarihini bilmez Genişletmek için tıkla ... Canım sende alıştırsaydın yavaş yavaş benim ki de öğrendi bişeyler önceden dümdüz dü şimdi şekil alıyor artıkın
Eftalios' Alıntı: Harika yaaa valla cok sanslisin tebrik ediyorum eşini benimki benim doğum günümün tarihini bilmez Genişletmek için tıkla ... Canım sende alıştırsaydın yavaş yavaş benim ki de öğrendi bişeyler önceden dümdüz dü şimdi şekil alıyor artıkın
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 13 Ocak 2022 #1.194 Szr_' Alıntı: Valla çiçek çikolatayı görünce galiba yeniden isteyecek bu beni dedim Genişletmek için tıkla ... Istesin tabi bulmuş fıstık gibi hatunu bende kaç yıldır evlenme teklifi bekliyorum hele bi etsin kabul etmicem süründürcem
Szr_' Alıntı: Valla çiçek çikolatayı görünce galiba yeniden isteyecek bu beni dedim Genişletmek için tıkla ... Istesin tabi bulmuş fıstık gibi hatunu bende kaç yıldır evlenme teklifi bekliyorum hele bi etsin kabul etmicem süründürcem
Eftalios Daimi Üye Üye 13 Ocak 2022 #1.195 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Canım sende alıştırsaydın yavaş yavaş benim ki de öğrendi bişeyler önceden dümdüz dü şimdi şekil alıyor artıkın Genişletmek için tıkla ... Arada guzel sozler ediyor en azindan bunada şükür
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Canım sende alıştırsaydın yavaş yavaş benim ki de öğrendi bişeyler önceden dümdüz dü şimdi şekil alıyor artıkın Genişletmek için tıkla ... Arada guzel sozler ediyor en azindan bunada şükür
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 13 Ocak 2022 #1.196 Eftalios' Alıntı: Arada guzel sozler ediyor en azindan bunada şükür Genişletmek için tıkla ... Burda bi kedi var kaç gündür miyavliyor konuşuyor sanki ikide bir camdan bakıyorum bebek mi bıraktılar diye
Eftalios' Alıntı: Arada guzel sozler ediyor en azindan bunada şükür Genişletmek için tıkla ... Burda bi kedi var kaç gündür miyavliyor konuşuyor sanki ikide bir camdan bakıyorum bebek mi bıraktılar diye
Asyam17 Daimi Üye Üye 13 Ocak 2022 #1.197 Szr_' Alıntı: Canım eşimden Ekli dosyayı görüntüle 88950 Genişletmek için tıkla ... Yeni yaşın sana sağlık huzur mutluluk ve bebisler getirsin
Szr_' Alıntı: Canım eşimden Ekli dosyayı görüntüle 88950 Genişletmek için tıkla ... Yeni yaşın sana sağlık huzur mutluluk ve bebisler getirsin
Szr_ Hamiş Melek 13 Ocak 2022 #1.198 Eftalios' Alıntı: valla cok sanslisin. Rabbim mutlulugunuzu daim etsin. Genişletmek için tıkla ... Amin canım hepimizin inşallah...
Eftalios' Alıntı: valla cok sanslisin. Rabbim mutlulugunuzu daim etsin. Genişletmek için tıkla ... Amin canım hepimizin inşallah...
Szr_ Hamiş Melek 13 Ocak 2022 #1.199 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Istesin tabi bulmuş fıstık gibi hatunu bende kaç yıldır evlenme teklifi bekliyorum hele bi etsin kabul etmicem süründürcem Genişletmek için tıkla ... Biraz zamana bırakın şu evlenme teklifini Aceleye gelmez bu işler
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Istesin tabi bulmuş fıstık gibi hatunu bende kaç yıldır evlenme teklifi bekliyorum hele bi etsin kabul etmicem süründürcem Genişletmek için tıkla ... Biraz zamana bırakın şu evlenme teklifini Aceleye gelmez bu işler
Szr_ Hamiş Melek 13 Ocak 2022 #1.200 Asyam17' Alıntı: Yeni yaşın sana sağlık huzur mutluluk ve bebisler getirsin Genişletmek için tıkla ... Amin hepimizin kucağı dolsun inşallah Sağol bayto
Asyam17' Alıntı: Yeni yaşın sana sağlık huzur mutluluk ve bebisler getirsin Genişletmek için tıkla ... Amin hepimizin kucağı dolsun inşallah Sağol bayto