M Mügü Paylaşımcı Melek 13 Ocak 2022 #1.161 Szr_' Alıntı: Canım benimmmmm Çok teşekkür ederim 40 oldum yahuu İnanılacak gibi değil 30 yaşıma girince ağlamıştım Yaşlanıyorum diye Şimdi ne yapsam bilemedim Genişletmek için tıkla ... Doğum günün kutlu olsun
Szr_' Alıntı: Canım benimmmmm Çok teşekkür ederim 40 oldum yahuu İnanılacak gibi değil 30 yaşıma girince ağlamıştım Yaşlanıyorum diye Şimdi ne yapsam bilemedim Genişletmek için tıkla ... Doğum günün kutlu olsun
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 13 Ocak 2022 #1.163 Mügü' Alıntı: Bura sesiz Genişletmek için tıkla ... Evet bugün böyle yaptın mı şekerim kahve
M Mügü Paylaşımcı Melek 13 Ocak 2022 #1.164 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Evet bugün böyle yaptın mı şekerim kahve Genişletmek için tıkla ... Kahve komşular geldi bir gitti öbürüyle içtik
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Evet bugün böyle yaptın mı şekerim kahve Genişletmek için tıkla ... Kahve komşular geldi bir gitti öbürüyle içtik
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 13 Ocak 2022 #1.166 Mügü' Alıntı: Kahve komşular geldi bir gitti öbürüyle içtik Genişletmek için tıkla ... İki lafın belini kırdınız ohh
Mügü' Alıntı: Kahve komşular geldi bir gitti öbürüyle içtik Genişletmek için tıkla ... İki lafın belini kırdınız ohh
M Mügü Paylaşımcı Melek 13 Ocak 2022 #1.167 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: İki lafın belini kırdınız ohh Genişletmek için tıkla ... Aynen
Eftalios Daimi Üye Üye 13 Ocak 2022 #1.168 Szr_' Alıntı: Canım benimmmmm Çok teşekkür ederim 40 oldum yahuu İnanılacak gibi değil 30 yaşıma girince ağlamıştım Yaşlanıyorum diye Şimdi ne yapsam bilemedim Genişletmek için tıkla ... Biz her yasta guzeliz gencizz evelallah ❤❤❤
Szr_' Alıntı: Canım benimmmmm Çok teşekkür ederim 40 oldum yahuu İnanılacak gibi değil 30 yaşıma girince ağlamıştım Yaşlanıyorum diye Şimdi ne yapsam bilemedim Genişletmek için tıkla ... Biz her yasta guzeliz gencizz evelallah ❤❤❤
Eftalios Daimi Üye Üye 13 Ocak 2022 #1.169 Szr_' Alıntı: Yanımda olan bir pişman Olmayan bin pişman Genişletmek için tıkla ... Canim benim rabbim colugunla cocugunla ilerde torunlarinla kutlamayi nasip etsin saglikla kutlamayi nasip etsin
Szr_' Alıntı: Yanımda olan bir pişman Olmayan bin pişman Genişletmek için tıkla ... Canim benim rabbim colugunla cocugunla ilerde torunlarinla kutlamayi nasip etsin saglikla kutlamayi nasip etsin
Szr_ Hamiş Melek 13 Ocak 2022 #1.170 Mügü' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim