M Mügü Paylaşımcı Melek 12 Ocak 2022 #1.111 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Firsat buldukça artık şekerim arada da dua et bizim için Rabbim duysun sesimizi Genişletmek için tıkla ... Ederim tabikine hepinizin kucağı dolsun inşallah amin amin Rabim unutmasın sizi
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Firsat buldukça artık şekerim arada da dua et bizim için Rabbim duysun sesimizi Genişletmek için tıkla ... Ederim tabikine hepinizin kucağı dolsun inşallah amin amin Rabim unutmasın sizi
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 12 Ocak 2022 #1.112 Mügü' Alıntı: Ederim tabikine hepinizin kucağı dolsun inşallah amin amin Rabim unutmasın sizi Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah
Mügü' Alıntı: Ederim tabikine hepinizin kucağı dolsun inşallah amin amin Rabim unutmasın sizi Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 12 Ocak 2022 #1.113 Elif 8887' Alıntı: Lenfositi neden onermedgini söylemedi.Yumurta donorunude hem yaşım 33 hemde benim yumurtalarım rahimim çok iyi durumda bana o yüzden onermedi Genişletmek için tıkla ... Elif senin durumuna göre ne önerdi? Doğal yolla mı gebe kal dedi? Gebelik kaybı olmasın diye bir şey tavsiye etti mi
Elif 8887' Alıntı: Lenfositi neden onermedgini söylemedi.Yumurta donorunude hem yaşım 33 hemde benim yumurtalarım rahimim çok iyi durumda bana o yüzden onermedi Genişletmek için tıkla ... Elif senin durumuna göre ne önerdi? Doğal yolla mı gebe kal dedi? Gebelik kaybı olmasın diye bir şey tavsiye etti mi
E Elif 8887 Daimi Üye Üye 12 Ocak 2022 #1.114 Zaza74' Alıntı: Elif senin durumuna göre ne önerdi? Doğal yolla mı gebe kal dedi? Gebelik kaybı olmasın diye bir şey tavsiye etti mi Genişletmek için tıkla ... Beni histeroskopiye ve genetige gönderdi bunları daha önce yapmıştım ama tekrar istedi.Testleri yap sonra karar verelim dedi.
Zaza74' Alıntı: Elif senin durumuna göre ne önerdi? Doğal yolla mı gebe kal dedi? Gebelik kaybı olmasın diye bir şey tavsiye etti mi Genişletmek için tıkla ... Beni histeroskopiye ve genetige gönderdi bunları daha önce yapmıştım ama tekrar istedi.Testleri yap sonra karar verelim dedi.
E Elif 8887 Daimi Üye Üye 12 Ocak 2022 #1.115 Zaza74' Alıntı: Elif senin durumuna göre ne önerdi? Doğal yolla mı gebe kal dedi? Gebelik kaybı olmasın diye bir şey tavsiye etti mi Genişletmek için tıkla ... Tüp bebek yapmamada kızdı niye tüp bebek yaptın Sen zaten hamile kaliyosun dedi.
Zaza74' Alıntı: Elif senin durumuna göre ne önerdi? Doğal yolla mı gebe kal dedi? Gebelik kaybı olmasın diye bir şey tavsiye etti mi Genişletmek için tıkla ... Tüp bebek yapmamada kızdı niye tüp bebek yaptın Sen zaten hamile kaliyosun dedi.
C Cewlik12 Aktif Üye Üye 12 Ocak 2022 #1.116 Elif 8887' Alıntı: Lenfositi neden onermedgini söylemedi.Yumurta donorunude hem yaşım 33 hemde benim yumurtalarım rahimim çok iyi durumda bana o yüzden onermedi Genişletmek için tıkla ... Yasinin genc olmasi rahmininde iyi olmasi büyük avantaj tabiki ama vücudun reddetme olayi varsa kendi yumurtanda olsa vücut bunu atabiliyo diye biliyorum
Elif 8887' Alıntı: Lenfositi neden onermedgini söylemedi.Yumurta donorunude hem yaşım 33 hemde benim yumurtalarım rahimim çok iyi durumda bana o yüzden onermedi Genişletmek için tıkla ... Yasinin genc olmasi rahmininde iyi olmasi büyük avantaj tabiki ama vücudun reddetme olayi varsa kendi yumurtanda olsa vücut bunu atabiliyo diye biliyorum
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 12 Ocak 2022 #1.117 Elif 8887' Alıntı: Tüp bebek yapmamada kızdı niye tüp bebek yaptın Sen zaten hamile kaliyosun dedi. Genişletmek için tıkla ... Ozaman sorunu rahimde gördü Bende mi histeroskopi yaptırsam? En son 2 sene önce oldum
Elif 8887' Alıntı: Tüp bebek yapmamada kızdı niye tüp bebek yaptın Sen zaten hamile kaliyosun dedi. Genişletmek için tıkla ... Ozaman sorunu rahimde gördü Bende mi histeroskopi yaptırsam? En son 2 sene önce oldum
E Elif 8887 Daimi Üye Üye 12 Ocak 2022 #1.118 Zaza74' Alıntı: Ozaman sorunu rahimde gördü Bende mi histeroskopi yaptırsam? En son 2 sene önce oldum Genişletmek için tıkla ... Ben 7 sene önce yaptırmıştım ondan tekrar yapıyorum.2 sene çok değil bence
Zaza74' Alıntı: Ozaman sorunu rahimde gördü Bende mi histeroskopi yaptırsam? En son 2 sene önce oldum Genişletmek için tıkla ... Ben 7 sene önce yaptırmıştım ondan tekrar yapıyorum.2 sene çok değil bence
Szr_ Hamiş Melek 12 Ocak 2022 #1.120 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Kızlar bugün sessiz burası herkes iyi mi Genişletmek için tıkla ... Ben iyiyim sallıyorum Sen nasılsın bakalım
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Kızlar bugün sessiz burası herkes iyi mi Genişletmek için tıkla ... Ben iyiyim sallıyorum Sen nasılsın bakalım