Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 11 Ocak 2022 #1.101 Eftalios' Alıntı: 😉 Genişletmek için tıkla ... Şimdi de dıt dıt susmuyor 😀
Mavi ay Daimi Üye Üye 11 Ocak 2022 #1.102 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Şimdi de dıt dıt susmuyor 😀 Genişletmek için tıkla ... Vallahi beni güldürdün istediğin zaman engeli kaldırdığın yerden tekrar engellersin😉
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Şimdi de dıt dıt susmuyor 😀 Genişletmek için tıkla ... Vallahi beni güldürdün istediğin zaman engeli kaldırdığın yerden tekrar engellersin😉
E Elif 8887 Daimi Üye Üye 11 Ocak 2022 #1.104 Cewlik12' Alıntı: Canim neden önermiyo yumurta donasyonunda sordunmu? Genişletmek için tıkla ... Lenfositi neden onermedgini söylemedi.Yumurta donorunude hem yaşım 33 hemde benim yumurtalarım rahimim çok iyi durumda bana o yüzden onermedi
Cewlik12' Alıntı: Canim neden önermiyo yumurta donasyonunda sordunmu? Genişletmek için tıkla ... Lenfositi neden onermedgini söylemedi.Yumurta donorunude hem yaşım 33 hemde benim yumurtalarım rahimim çok iyi durumda bana o yüzden onermedi
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 11 Ocak 2022 #1.105 Mavi ay' Alıntı: Vallahi beni güldürdün istediğin zaman engeli kaldırdığın yerden tekrar engellersin😉 Genişletmek için tıkla ... Tam canım
Mavi ay' Alıntı: Vallahi beni güldürdün istediğin zaman engeli kaldırdığın yerden tekrar engellersin😉 Genişletmek için tıkla ... Tam canım
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 11 Ocak 2022 #1.106 Mügü' Alıntı: Kızlar nedesiniz daha karpuz kesecektuk Genişletmek için tıkla ... Biz geliyoruz sen gidiyon sen geliyosun biz gitmiş oluyoruz şekerim gerçi ben buranın gediklisi oldum sabaha kadar takılıyorum öyle
Mügü' Alıntı: Kızlar nedesiniz daha karpuz kesecektuk Genişletmek için tıkla ... Biz geliyoruz sen gidiyon sen geliyosun biz gitmiş oluyoruz şekerim gerçi ben buranın gediklisi oldum sabaha kadar takılıyorum öyle
M Mügü Paylaşımcı Melek 11 Ocak 2022 #1.107 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Biz geliyoruz sen gidiyon sen geliyosun biz gitmiş oluyoruz şekerim gerçi ben buranın gediklisi oldum sabaha kadar takılıyorum öyle Genişletmek için tıkla ... Aynen siz varsınız ben yokum ❤
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Biz geliyoruz sen gidiyon sen geliyosun biz gitmiş oluyoruz şekerim gerçi ben buranın gediklisi oldum sabaha kadar takılıyorum öyle Genişletmek için tıkla ... Aynen siz varsınız ben yokum ❤
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 11 Ocak 2022 #1.108 Mügü' Alıntı: Aynen siz varsınız ben yokum ❤ Genişletmek için tıkla ... Sık sık gel şekerim neşelensin sayfamız
Mügü' Alıntı: Aynen siz varsınız ben yokum ❤ Genişletmek için tıkla ... Sık sık gel şekerim neşelensin sayfamız
M Mügü Paylaşımcı Melek 12 Ocak 2022 #1.109 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Sık sık gel şekerim neşelensin sayfamız Genişletmek için tıkla ... Kız ben gelirimde zamanım olmuyor fazla 🙄🙄
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Sık sık gel şekerim neşelensin sayfamız Genişletmek için tıkla ... Kız ben gelirimde zamanım olmuyor fazla 🙄🙄
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 12 Ocak 2022 #1.110 Mügü' Alıntı: Kız ben gelirimde zamanım olmuyor fazla 🙄🙄 Genişletmek için tıkla ... Firsat buldukça artık şekerim arada da dua et bizim için Rabbim duysun sesimizi
Mügü' Alıntı: Kız ben gelirimde zamanım olmuyor fazla 🙄🙄 Genişletmek için tıkla ... Firsat buldukça artık şekerim arada da dua et bizim için Rabbim duysun sesimizi