Eftalios Daimi Üye Üye 11 Ocak 2022 #1.051 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Bildirim alınca hiç susmaz dıt dıt 😀 Genişletmek için tıkla ...
Mavi ay Daimi Üye Üye 11 Ocak 2022 #1.052 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Ayarlardan neye izin veriyoruz Genişletmek için tıkla ... Bak önce bu sitediki ayarına bakacaksın 1.profil resmine tıkla 2. Tercihler bölümüne tıkla. Aşağı dogru inersin Ekli dosyalar Screenshot_20220111-193039.png 287,9 KB · Görüntüleme: 63 Screenshot_20220111-193058.png 223,1 KB · Görüntüleme: 78
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Ayarlardan neye izin veriyoruz Genişletmek için tıkla ... Bak önce bu sitediki ayarına bakacaksın 1.profil resmine tıkla 2. Tercihler bölümüne tıkla. Aşağı dogru inersin
Eftalios Daimi Üye Üye 11 Ocak 2022 #1.053 Mavi ay' Alıntı: Bak önce bu sitediki ayarına bakacaksın 1.profil resmine tıkla 2. Tercihler bölümüne tıkla. Aşağı dogru inersin Genişletmek için tıkla ... Buldum simdi
Mavi ay' Alıntı: Bak önce bu sitediki ayarına bakacaksın 1.profil resmine tıkla 2. Tercihler bölümüne tıkla. Aşağı dogru inersin Genişletmek için tıkla ... Buldum simdi
Mavi ay Daimi Üye Üye 11 Ocak 2022 #1.054 Mavi ay' Alıntı: Bak önce bu sitediki ayarına bakacaksın 1.profil resmine tıkla 2. Tercihler bölümüne tıkla. Aşağı dogru inersin Genişletmek için tıkla ... Eğer mavi buton acık ve aktifleştirin yazıyorsa tıklar aktifleştirirsin. Ama mavi buton griyse ozaman önce Chromeden açmak zorundasın
Mavi ay' Alıntı: Bak önce bu sitediki ayarına bakacaksın 1.profil resmine tıkla 2. Tercihler bölümüne tıkla. Aşağı dogru inersin Genişletmek için tıkla ... Eğer mavi buton acık ve aktifleştirin yazıyorsa tıklar aktifleştirirsin. Ama mavi buton griyse ozaman önce Chromeden açmak zorundasın
Eftalios Daimi Üye Üye 11 Ocak 2022 #1.055 Mavi ay' Alıntı: Eğer mavi buton acık ve aktifleştirin yazıyorsa tıklar aktifleştirirsin. Ama mavi buton griyse ozaman önce Chromeden açmak zorundasın Genişletmek için tıkla ... Hepsi mavi☺️☺️☺️☺️
Mavi ay' Alıntı: Eğer mavi buton acık ve aktifleştirin yazıyorsa tıklar aktifleştirirsin. Ama mavi buton griyse ozaman önce Chromeden açmak zorundasın Genişletmek için tıkla ... Hepsi mavi☺️☺️☺️☺️
Mavi ay Daimi Üye Üye 11 Ocak 2022 #1.056 Eftalios' Alıntı: Hepsi mavi☺️☺️☺️☺️ Genişletmek için tıkla ... Push bildirimleri aktifleştirin mavimi? Diğer kutucuklar dan bahsetmiyorum, push bakacaksın
Eftalios' Alıntı: Hepsi mavi☺️☺️☺️☺️ Genişletmek için tıkla ... Push bildirimleri aktifleştirin mavimi? Diğer kutucuklar dan bahsetmiyorum, push bakacaksın
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 11 Ocak 2022 #1.057 Eftalios' Alıntı: Buldum simdi Genişletmek için tıkla ... Push bildirimleri engellendi yazıyor nasıl açılıyor bilemedim
Eftalios' Alıntı: Buldum simdi Genişletmek için tıkla ... Push bildirimleri engellendi yazıyor nasıl açılıyor bilemedim
Eftalios Daimi Üye Üye 11 Ocak 2022 #1.058 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Push bildirimleri engellendi yazıyor nasıl açılıyor bilemedim Genişletmek için tıkla ... Hepsini geri tikla butun bildirimlerin acilir mavi tiklari kaldirdiysan hepsi gitmistir simdi tekrardan hepsini aktif et
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Push bildirimleri engellendi yazıyor nasıl açılıyor bilemedim Genişletmek için tıkla ... Hepsini geri tikla butun bildirimlerin acilir mavi tiklari kaldirdiysan hepsi gitmistir simdi tekrardan hepsini aktif et
Eftalios Daimi Üye Üye 11 Ocak 2022 #1.059 Mavi ay' Alıntı: Push bildirimleri aktifleştirin mavimi? Diğer kutucuklar dan bahsetmiyorum, push bakacaksın Genişletmek için tıkla ... Push kisimlarini yaptim
Mavi ay' Alıntı: Push bildirimleri aktifleştirin mavimi? Diğer kutucuklar dan bahsetmiyorum, push bakacaksın Genişletmek için tıkla ... Push kisimlarini yaptim
Eftalios Daimi Üye Üye 11 Ocak 2022 #1.060 Mavi ay' Alıntı: Push bildirimleri aktifleştirin mavimi? Diğer kutucuklar dan bahsetmiyorum, push bakacaksın Genişletmek için tıkla ... Haberler ve e posta bisey yaziyor onun mavi tikini kaldirdigindada oluyor
Mavi ay' Alıntı: Push bildirimleri aktifleştirin mavimi? Diğer kutucuklar dan bahsetmiyorum, push bakacaksın Genişletmek için tıkla ... Haberler ve e posta bisey yaziyor onun mavi tikini kaldirdigindada oluyor